Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 06:49 - Danang Gopatel Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 285 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:50


 Тя се намира на 8 км от живописните планини от мрамор и 8.7 km от Non Nuoc бряг. Международното летище Da Nang е удобно на 2 километра от хотела. Всяка стая разполага с елегантен интериор. Телевизор с плосък екран, напълно зареден минибар и гардероб са всички включени. Съвременният Банята разполага с отделна душ зона и безплатни тоалетни принадлежности. Можете да се насладите с изглед или към река или с изглед към морето. Danang Gopatel Hotel е гранд хотел разположен в Да Нанг. Приветствайки гостите с плувен басейн, фитнес център състоянието на най-съвременните и безплатен достъп до интернет, това добре обзаведен имот също така разполага с бизнес център. Тази модерна сграда се намира на по-малко от 3 км от My Ке Beach.

В Gopatel - Golden Palace Hotel, можете да се насладите на успокояващи спа процедури и вечерни забавления в Ню Horizon Music Space. Имотът може да организира за барбекюта и летищен трансфер. Другите съоръжения включват 24-часова рецепция, помещение за сауна и хидромасажна вана. Golden Palace Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Da Nang.

Вълнуващият център на града е само на 0 km далеч. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Да Нанг. Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус. Gopatel хотел, разположен в центъра на град Дананг, с удобна локация трафик, който в близост до международното летище и гара Da Nang около 2 км, на 5 минути пеша до пазара Dragon, Хан, само на 1,5 километра от My Ке плаж. Gopatel има красота на европейската архитектура, която е показана в типичен модел като Jusna Goa манастир, Брест крепост, древния римски град. GOPATEL е комбинация от развлекателни услуги, забавления, музика, пространство и дълго настаняване в стандартен 4 звезден Стъпка в една от 84 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжична, събуждане, стаи за непушачи, климатик, които могат да бъдат намерени в някои от стаите. с удобно местоположение на трафика, че в близост до международното летище и гара Da Nang около 2 км, на 5 минути пеша до пазара Dragon, Хан, само на 1,5 километра от My Ке плаж. Само далеч International Airport Da Nang 1 km, Gopatel хотел е построен в центъра на града. Голяма кампус е идеалното място за всеки посетител пътува Da Nang City ... С изключителен и автономни качествено обслужване, професионално обучен и любезен персонал. Gopatel Hotel е комбинация от развлекателни услуги, забавления, музика, пространство и дълго настаняване в 4 звезди стандарт..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   gopatel hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193280
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930