Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 06:50 - Danang Minh Toan Galaxy Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 254 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:51


 Жилища с ресторант, гостите имат прекрасен виетнамски и западна кухня. A разнообразие от напитки може да се поръча в бара, докато опции обслужване по стаите, са на разположение за удобство на гостите. Само 01 km от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции.

С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Minh Тоан Galaxy Hotel Da Nang отличното обслужване и всички удобства за приятен престой. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, за съхранение на багаж някои от съоръженията, които отличават Minh Тоан Galaxy Hotel Da Nang от останалите хотели в града са само. Хотелът разполага с 175 стилно обзаведени стаи за гости, много от които включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик. 
Danang Minh Toan Galaxy Hotel Предлагането душ съоръжение, самостоятелни бани разполагат със сешоар и халати. В Minh Тоан Galaxy Hotel, приятелската 24-часова рецепция персонал може да съдейства на гостите с съхранение на багаж, билетни услуги и организиране на туристически обиколки. Конферентна / Банкетна зала и бизнес център, са на разположение, докато летищни трансфери и трансферни услуги могат да бъдат предоставени срещу доплащане. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Той предлага безплатен паркинг и предлага безплатен WiFi достъп в целия хотел. Елегантно обзаведени, климатизирани стаи и апартаменти са оборудвани с паркет, електронен сейф, гардероб и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Включени са също минибар и електрическа кана.

Предлагането душ съоръжение, самостоятелни бани разполагат със сешоар и халати. В Minh Тоан Galaxy Hotel, приятелската 24-часова рецепция персонал може да съдейства на гостите с съхранение на багаж, билетни услуги и организиране на туристически обиколки. Конферентна / Банкетна зала и бизнес център, са на разположение, докато летищни трансфери и трансферни услуги могат да бъдат предоставени срещу доплащане. Жилища с ресторант, гостите имат прекрасен виетнамски и западна кухня. A разнообразие от напитки може да се поръча в бара, докато опции обслужване по стаите, са на разположение за удобство на гостите..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   minh toan galaxy hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193177
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930