Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2015 07:00 - Danang Sandy Beach Non Nuoc Resort
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 214 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:52


 The Centara Sandy Beach Resort Da Nang се отличава с множество различни спортни дейности, за да се запази гости забавляваха. Има два външни басейна с джакузи, сауна, парна баня и както и фантастична ресторант с изглед към плажа, който служи всичко от пица за местните виетнамски деликатеси. Гостите ще имат наистина комфортен и спокоен престой в Centara Sandy Beach Resort Da Nang. Модерните стаи в Sandy Beach Resort Non Nuoc са оборудвани с прозорци от пода до тавана, които предлагат изобилие от естествена светлина. Всички стаи са с високи тавани, и са оборудвани с сейф, телевизор и безопасност. Гостите могат да се насладят на релаксиращ масаж в СПА центъра, или да играят игри на плажа. Danang Sandy Beach Non Nuoc Resort е разположен на известния Danang Beach Виетнам в популярния квартал Дананг и разполага 118 просторни стаи. Centara Sandy Beach Resort Da Nang е идеално разположен в близост до зоните, известни Мрамор планина и е популярна с международните пътници, които търсят из до чудесата на тази красива и историческо място. Хотелът предлага широка гама от различни стаи с различни изгледи на областта, включително и с изглед към морето бунгала и широка гледка към градината стаи с всяка от които съдържа съвременни удобства като климатик, сателитна телевизия, мини бар, както и на невероятни гледки, било то на тропически градини на кристално чист океан.

Курортът организира пътувания за риболов и предоставя съоръжения за водни спортове. Договорености за пътуване могат да бъдат направени в туристическото бюро. Alamanda Terrace Restaurant предлага опции на открито хранене и предлага изглед към озеленен двор. Той предлага разнообразие от традиционни ястия и напитки Дананг. От септември 2011 г., Sandy Beach Resort Danang Non Nuoc ще предложи на гостите ежедневно автобусен трансфер до Хой Ан (2 екскурзии / ден). 4 звездният комплекс предлага широка гама от различни стаи с различни изгледи на района, включително с изглед към морето бунгала и широка гледка към градината стаи с всяка от които съдържа съвременни удобства като климатик, сателитна телевизия и мини бар, както и на невероятни гледки на нито тропичния градини на кристално чист океан.

Danang Sandy Beach Non Nuoc Resort разполага с набор от различни спортни дейности, за да се запази стая забавлява като два открити басейна с джакузи, сауна и парна баня, както и фантастична ресторант с изглед към плажа, който служи всичко от пица за местните виетнамски деликатеси..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   sandy beach non nuoc resort,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193246
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930