Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2015 11:31 - Danang A La Carte Beach
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 224 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:56


 Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, La Carte A Da Nang Beach Hotel се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, съоръжения за инвалиди, Експресна регистрация настаняване / напускане, съхранение на багаж могат да се насладят в хотела.

Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство. В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик. Хотелските съоръжения за отдих, които включват фитнес център, сауна, открит басейн, спа, масаж са предназначени за бягство от ежедневието и релаксация. Студия и апартаменти единици разполагат дневна и трапезария, телевизор с плосък екран с кабелни канали, електрическа кана, както и самостоятелна баня с тоалетни принадлежности и сешоар. И двата а-ла-карт и бюфет заведения за хранене са на разположение в ресторанта на място, докато освежаващи напитки се предлагат до в бара. 
Danang A La Carte Beach е чудесен избор за настаняване при посещение Da Nang. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Е предвиден рум сервиз. Гостите могат да се насладят на дейности като гмуркане, гмуркане с шнорхел, колоездене и риболов. Другите съоръжения в Alacarte включват зала за игри, детска площадка, библиотека и детски клуб. Имотът се намира на 900 метра от My Ке бряг и на 3 км от Han Market. Тя е в рамките на 8 км от планини от мрамор и Non Nuoc бряг. Международното летище Da Nang е на 6 километра.

A La Carte Da Nang Beach Hotel е важно допълнение към по-Da Nang и идеално място за туристи. Разположен само на 3 км от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. С удобното си местоположение, А ла карт Da Nang предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. A La Carte Da Nang Beach Hotel също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Да Нанг. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като паркинг, бизнес център, екскурзии, обмяна на валута, Wi-Fi връзка в общите части. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като фитнес зала, зала за игри, спа, масаж, открит басейн, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   a la carte da nang beach,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193252
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930