Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2015 11:37 - Danang Vinpearl Resort Villas
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 206 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:58


 Ако релаксация е повече от реми, гостите могат да си почиват от един от пет масивни инфинити басейни, чил аут в градините, или да се разходят по плажа 500м на курорта. Всички 200 стаи са с изглед към морето с тераси и са оборудвани с удобства, които да направят престоя Ви възможно най-комфортно, включително безплатен Wi-Fi, голям екран LCD телевизор със стотици филми и игри, отделен душ дъжд и вана, безплатна баня соли и избор на възглавници за максимизиране на вашия комфорт и спокойствие.

Други топ ниво съоръжения включват два ресторанта, два бара, салон, кафе, бизнес център, търговска площ, здравна клиника, детски клуб, фитнес център, спа и от световна класа. За една вълнуваща и пълноценна почивка изпълнена с лукс и проучване, Vinpearl Premium Danang е перфектният избор. Отличаващ се с модерен интериор, просторни стаи имат самостоятелни тераси с зашеметяващ изглед към морето или басейна и маси на открито. Те разполагат с 46-инчов плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, достатъчно дневна зона и йога постелки. 
Danang Vinpearl Resort Villas предлага идеална база, от която да обхване културното изследване на централната крайбрежие на Виетнам, докато се наслаждават на един от най-добрите плажове в света. От тук можете да разгледате древния град Хой Ан, в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство, които чудесни бутикови магазини, чаровни кафенета и старинни криволичещи улички, предлагайки невероятно прозрение в цветната Виетнамски живот. Други области на интерес могат да включват Marble Mountain, древната цитадела в Hue, или етноса шам руини в My Son. Припряно следобеди могат да бъдат прекарани от частния първа линия до морето, или гмуркане с шнорхел в чисти води. Допълнителните удобства включват безплатен достъп до интернет, бизнес център и туристическо бюро. Обилна закуска на шведска маса и хранене през целия ден са на разположение на Gourmet Restaurant докато Oriental Restaurant сервира виетнамски ястия. Леки освежителни напитки могат да бъдат намерени в 4 барове и кафенета.

Разположен е в добро разположение на плажа Non Nuoc, разположена на един от шестте най-красивите плажове на планетата (както е гласуван от списание Forbes) и с изглед към огромния океан, с гърба си почива на величествената Marble Mountain диапазон, Vinpearl Premium Да Нанг е идеалното място за почивка за вас. Идилично му разположение също така ви е съобразена удобството да бъде в състояние да посети няколко известни, обекти на ЮНЕСКО на световното наследство, като например My Son Sanctuary, старата част на Хой Ан и Hue Цитаделата. Само на 15 минути колата се вози с кола от международното летище Da Nang, Vinpearl Premium Da Nang е безспорно подобно на небесната обител. Докато пътувате тук, ще бъде взето на едно пътуване през централния град на Da Nang, град на млади, динамични и все по-нарастващата. Всички услуги за обслужване на клиенти в Vinpearl Premium Da Nang: от летищен трансфер до релаксация, здраве и красота услуги за развлечение и кухня, са специално разработени, за да ви предоставим най-високите стандарти за лукс, класа и несравнимо неприкосновеността на личния живот, в комфортна и приятна среда , Освен това, за да се срещне всяка ваша нужда и да се доведе до вас празник преживяване, което е наистина перфектен, обслужване на Vinpearl Premium Da Nang са на разположение 24 часа в денонощието седем дни в седмицата. Нашите специализирани екипи също са добре оборудвани с необходимите умения и опит в професионалната грижа за клиента, за да ви преведе през някои от вашите въпроси и да ви помогне с ангажирането на многобройните услуги, предлагани в курорта..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   vinpearl resort villas,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193209
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930