Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2015 11:04 - Danang Fusion Maia Resort
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 164 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:02


 Всяка стая е добре оборудвана с модерни съоръжения, за да се гарантира най-добрия си уют и спокойствие. Стаите са оборудвани с докинг плейлисти, дъжд, както и с открит балкон. Всички спа процедури са включени в цената на стаята и закуска може да се сервира по всяко време и място. Ако търсите за една перфектна почивка спа, Fusion Maia курортния СПА All инклузив е отговорът за вас. Похвала частни дворове с прекрасна панорамна гледка към залеза, модерни вили виетнамски стил разполагат с просторни оформления и спа вили разполагат DVD плейъри. Danang Fusion Maia Resort инклузив е изключителен, 5-звезден комплекс с първокласен сервиз и съоръжения. Това е първата изцяло спа инклузив курорт в Азия и единственото място, със собствен басейн вили в района. Идеално разположен на 15 минути от летището и само на 10 минути от центъра на град Дананг, вие ще бъдете в състояние да открият град Хой Ан за световно наследство. Големи бани имат големи прозорци и обособени зони за баня и душ тип тропически дъжд. Отличаващ се с басейн с водопад, Resort Fusion Maia предоставя най-разнообразни СПА съоръжения в Централна Виетнам. Той има парни бани и сауна. Можете да се насладите Тихи моменти в залата на библиотеката и йога. All-ден на закуска може да се сервира на плажа или в спа зоната. Пет ресторант предлага Pan-азиатски ястия, докато Fresh служи на морски дарове от страна басейн. Леки закуски са на разположение на Tonic салон.

Дизайн Fusion Maia се носи чар на Виетнам в нов международен поглед. Архитектурата Fusion Maia Resort е бил вдъхновен от този на forbiddencity на Hue докато подлепване модернистични ръбове в подробности. Най-забележителен от всички, всеки един вила в Fusion разполага със самостоятелен басейн и частна градина. Fusion Maia Da Nang предлага 03 отсядат възможности: басейн вили, спа вили, и плажни вили, всяка идва със собствен басейн и двор-градина, съвременни уреди като айпод, кафе машина, достъп до WiFi, международни сателитни канали и други ръчни качват обзавеждане , И ако ние не ги открои достатъчно, всички спа процедури са безплатно, а на всичкото отгоре, закуска се сервира навсякъде, по всяко време във всякакъв вид настаняване, за да изберете. Fusion Maia е дете на нашата вяра в хармоничното сливане на здравни услуги и това на световна класа курорт обстановка.

The Fusion Maia начин на живот съчетава здравословен начин на живот с живота на отдадат лакомства. Една нова и като не--друго допълнение към луксозни 5-звездни курорти на Виетнам, Fusion Maia Da Nang е първото място на Азия с ол инклузив спа. Fusion Maia Resort разполага с най-големия спа център на Централен Виетнам..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   fusion maia resort,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193262
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930