Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2015 11:06 - Danang Magnolia Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 282 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:06


 Включени са също минибар и кабелна телевизия. Самостоятелната баня е оборудвана с вана, топла / студена душ и безплатни тоалетни принадлежности. В Magnolia Hotel, гостите могат да наемат мотоциклет или автомобил, за да разгледат района и да посетите близките забележителности. Пране и гладене могат да бъдат организирани, докато други искания могат да бъдат направени на 24-часовата рецепция. Жилища с ресторант, гостите могат да се насладят на закуска и да опитат вкусна селекция от виетнамски и международни ястия. Danang Magnolia Hotel е удобно разположен в рамките на 10 минути път с кола от жп гара Da Nang и международното летище Da Nang. Той разполага с ресторант и предлага безплатен паркинг на място. Просто обзаведени стаи в Magnolia Hotel разполагат с климатик, гардероб и кът за сядане. Разнообразие от местни хранителни щандове, кафенета и рибни ресторанти също са на разположение в рамките на няколко минути пеша.

Magnolia Hotel е идеално разположен в Дананг Bay; една от най-посещаваните части на града. Хотелът се намира на 1 км от центъра на града и осигурява достъп до важните градски съоръжения. Посетителите на хотела могат да се насладят на турнета най-известните забележителности на града: Болница С, Храм Као Дай, Le Дуан Улични. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Magnolia Hotel се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно.

Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус. 52 стаи, разпределени на 5 етажа осигуряват топла и приятна дом далеч от дома. Съвременни удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжичен, климатик, балкон / тераса, мини бар могат да бъдат намерени в избрани стаи. С основните забележителности на града. Съоръженията и услугите предлагани в Magnolia Hotel Danang гарантират Вашия приятен престой. Трансфер летище, ресторант, велосипеди под наем, конферентна / банкетна зала, бизнес център са само част от съоръженията, които отличават Hotel Magnolia от останалите хотели в града. 52 стаи, разпределени на 5 етажа осигуряват топла и приятна за домашен уют и съвременни удобства като достъп до интернет, сателитна / кабелна телевизия, душ, мини бар, сешоар. Пълният списък от съоръжения за отдих е достъпен в бутиков хотел, включително сауна, басейн, градина, спа, масаж..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   magnolia hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193255
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930