Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2015 11:02 - Danang Premier Village Resort
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 4298 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:00


 Тя включва дневна и трапезария пространства с кухненски бокс и фурна. Мраморните бани разполагат със сешоар и плюшени халати. Premier Село Danang Resort се помещава и бизнес център, на място, мини-маркет и библиотека. Останалите съоръжения включват 24-часова рецепция, химическо чистене и безплатни велосипеди под наем. Гостите могат да избират от 3 различни заведения за хранене. Danang Premier Village Resort е луксозно настаняване, сгушено в сърцето на Дананг. Гостите ползват безплатен Wi-Fi достъп и безплатен транспорт до летището. Радвайки се на частен басейн и просторна открита тераса, вилите са просторни и елегантни. Лимонова трева Restaurant ще служи масив от международната кухня.

С участието на разширение на покрива, Nautical Beach Club предлага селекция от вина и коктейли. Само на 7 км, този 5-звезден хотел може да бъде лесно достъпен от летището. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Premier Село Danang Resort - Сайтът се поддържа от Accor се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно.

Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж могат да се насладят в хотела. Стъпка в една от 111 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, частен басейн, стаи за непушачи, които могат да бъдат намерени в някои от стаите.

Хотелските съоръжения за отдих, които включват частен плаж, фитнес център, сауна, голф игрище (в радиус от 3 км), открит басейн са предназначени за бягство от ежедневието и релаксация. Курортът се намира на 400 метра от My An Beach и 3.6 км от Cham Museum. Ако се чувстваш като посетите околностите, разгледайте Song Хан Bridge (4.2 км) и планини от мрамор (4.4 км). Международното летище Da Nang е разположен на 6 км от имота.

Premier Село Danang Resort ще ви осигури с телевизор с плосък екран, климатик и тераса. Налице е пълна с кухненски бокс с микровълнова печка и фурна. Отличаващ се с вана или душ, самостоятелна баня и разполага със сешоар и халати. В Premier Село Danang Resort ще намерите ресторант на шведска маса, с частен плаж и безплатни велосипеди други удобства като общ салон, зала за игри и за съхранение на багаж се предлагат..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   premier village da nang resort,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193247
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930