Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2015 11:02 - Danang The Ocean Villas
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 251 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:00


 Ефирни и просторни спални са оборудвани с дървени подове и прозорци с пълна дължина. Вилите разполагат отворени кухни и трапезарии. Дневна отваря до самостоятелен басейн, тераса за слънчеви бани и градина. Намира се до Грег Норман проектирана Danang Golf Club, The Ocean Villas е на 5 минути път с кола от Marble Mountain и на 15 минути път с кола от културно и природно наследство на ЮНЕСКО Хой Ан. Международното летище Da Nang е на 20 минути път с кола. Открит басейн с изглед към морето предлага на гостите на място за слънчеви бани и да се насладите на коктейл. Тенис кортове също са на разположение. С изглед към плажа на централната крайбрежие на Виетнам, Danang The Ocean Villas предлага луксозни вили с безплатен Wi-Fi и самостоятелен басейн. Самостоятелните балкони с изглед към голф игрището или брега. Гостите могат да ползват достъп до частен плаж и спа съоръжения. Тези 5-звезден луксозен басейн вили са идеално разположени в непосредствена близост до невероятната голф игрището, Грег Норман предназначени дюни разбира и уединени на великолепните плажове на Дананг, похвали прекрасен фон на високи палми, ефектно зелено озеленяване и безкрайната участък от белия пясъчен плаж. The Ocean Villas в Danang Beach Resort е грандиозно басейн вила за настаняване с просторни стаи, хармонични дизайни, спокойствие и едно наистина отпускаща атмосфера. Всички вили са закътани и лично със собствената си кухня, пералня, собствен басейн и красива градина. Тя обещава да донесе вълнуващи преживявания и най-висок клас екзотични памперси изключително за всички гости. The Ocean Villas е идеално за всяка една незабравима семейна ваканция или романтичен уикенд скривалище. Sunkissed морски пейзажи.

Девствени брегове опръстенени от планинската джунгла. Перфектно адрес. Намира се между очарователния наследство град Хой Ан и град Дананг централната крайбрежие на Виетнам, океанът Villas предлагат всяка възможност мислимо да летовници. Отпуснете се. Играя. Празнувайте. Участва в уникално Виетнамски опит. Или сами закътвам в свой собствен частен рай. Fine трапезария, от световна класа Грег Норман проектирани голф игрище, грандиозно плаж и масив от топ почивни бази са в самото прага на вашата вила. Това уникално местоположение ще ви даде най-доброто от двата свята. The Ocean Villas Дананг е луксозен басейн вила развитие.

Всички наши красиви вили са напълно оборудвани с всички удобства на дома, както и уникални щрихи на лукс и комфорт. Всеки 2, 3 или 4 спални вила включва модерна и кухненски бокс, дневна и трапезария, докато зоната на партерен етаж се открива, за да разкрие щедра открито пространство с частен басейн за скокове, палубата и пищна градина. Насърчаване на усещане за дом далеч от дома на Ocean Villas Дананг е идеалното място за семейства, така и за двойки. Дали едно семейство се събира, или романтичен уикенд The Ocean Villas е идеалното място за тези, които желаят, пространство, неприкосновеността на личния живот в среда курорт..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   the ocean villas,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193289
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930