Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2015 11:32 - Danang Bamboo Green Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 208 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:09


 Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел. Гостите могат да се отпуснат с масаж или парна баня след дългия ден. Бизнес центърът предлага факс, ксерокс и интернет услуги. A туристическо бюро и обмяна на валута направи местната пътуват лесно. Ресторант Riverview се сервират коктейли и леки закуски преди метене панорама на река Хан. Danang Bamboo Green Hotel е само на 750 метра от музея Чам и на 500 метра от река Хан. Климатизирани стаи на хотела предлагат безплатен достъп до широколентов интернет в стаята. Хладилник и минибар са на разположение за удобство на гостите. Bamboo Green също предлага разнообразие от местни и международни ястия в ресторанта на приземния етаж на хотела.

Bamboo Green Hotel е разположен в сърцето на Дананг и е подходящ както за бизнес пътници и развлечение. Хотелът се намира в непосредствена близост до бизнес района, летище Дананг, гари, офиси, както и природни пейзажи виетнамски. Гостите могат да избират да абсорбира спиращи дъха гледки на река Хан, Мрамор планина и Tra полуостров още от техните стаи. Те също могат да избират из града с посещение на Хой Ан Античен град и My Son и Cham Museum. Сградата на Bamboo Green Hotel въплъщава модерна архитектура, а стаите са деликатно за цел да гарантира, че гостите да се почувстват като у дома си. Модерните удобства и съоръжения са осигурени във всяка стая. Така лесно ще разпознае разположението на хотела се намира срещу катедралата на града, построен от французите през 1923 г. и само на 10 минути пеша можете да посетите паркове Скулптура Museum Чампа, които запазили уникални артефакти от културата Cham, Института за Далечния Изток (Франция) намери хотелски nam1915.Tu отнема само няколко минути можете да имате една разходка по бреговете на реката мечтите Хан, където всяка година градът е домакин на Международен конкурс Fireworks te.Va от международното летище или от жп гара Da Nang, с 10 минути сте пристигнали Таксиметрови хотели ..

Bamboo Green Hotel Danang е само на 10 минути пеша от емблематичния музей на Cham скулптура, създадена от френската школа за източни изследвания във Far 1915. Хотелът е идеален не само за нашите туристи, но и за бизнес лична поради разположението си, че е точно в сърцето на централния бизнес район на града. Също се намира на 6 часа етаж е конферентен център, който може да побере до 500 вечери е оборудвана със съвременни международни стандарта звукови системи, телевизори и проектори, което прави идеално място за провеждане на сватбени тържества, бизнес срещи и конференции ... Има и други заседателни зали разположени на различни етажи в хотела, които могат да се настанят малки или по-големи срещи от 20 до 300 гости. Ресторант Sunflower се намира на 5-ти етаж, който предлага спираща дъха гледка към река Хан и от шума и суетата на улиците по-долу..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   bamboo green hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193208
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930