Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2015 11:30 - Danang Sea Front Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 167 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:08


 Хотелът предлага достъп до широк спектър от услуги, включително безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Когато търсите удобно и комфортно място за настаняване в Da Nang, направи Seafront Hotel Da Nang вашия дом далеч от дома. Излез от хотела ще имате голям избор от ястия от от престижни ресторанти до достъпни заведения за хранене разнообразие от пресни морски дарове, на достъпни цени, или можете да се разходите парк в Южнокитайско море, за да се насладите на романтична изгрева с ята от гълъби хвърли смутен. Danang Sea Front Hotel обикновено отнема около 43 минути, за да стигнете до летището. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани в Hotel Da Nang Seafront гарантират Вашия приятен престой. От хотела, гостите могат лесно да посетят световното културно наследство: My Son Светилището, Хой Ан древен град и живописната върха предлага морето като Son Tra полуостров, Linh Унг Pagoda, мрамор ...

Hotel Sea Front се привежда в действие от юни 2014 . Ние предлагаме 59 стаи и 22 луксозни апартамента и 1 спалня (2 спални и) 3 звезди стандартни удобства и напълно съвременни луксозни удобства, ефирни структура, тактични и много удобни и уютни. Стаите са с класически мебели от виетнамски стил. Тя включва кабелна телевизия, минибар и машина за чай / кафе. Прилежащата баня разполага със сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Sea Front Hotel е само на 5 километра от международното летище Da Nang.

Предлагането на летищни трансфери срещу допълнително заплащане, хотелът е също 4.3 км от планини от мрамор и на 3.5 километра от Cham Museum. Персоналът на 24-часовата рецепция ще се радваме да ви помогнем с пътуване до забележителности и транспортни услуги. Това крайбрежно настаняване предлага Конферентна / Банкетна зала, велосипеди под наем и услуги за химическо чистене. Можете да се насладите на любимия си коктейл или бира в бара на място. Разнообразие или местни и международни ястия можете да опитате в ресторанта на шведска маса..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   sea front hotel da nang,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192759
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031