Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2015 11:31 - Danang Sea Phoenix Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 175 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 10:08


 Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство. В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като открит басейн, солариум, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града. Sea Phoenix Hotel Da Nang предлага модерно и елегантно настаняване с безплатен достъп до Wi-Fi в цялата сграда. Тя работи с 24-часова рецепция, осигурява бизнес съоръжения и безплатен паркинг на място. Danang Sea Phoenix Hotel предлага лесен достъп до всички градски забележителности, които задължително трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани в Sea Phoenix Da Nang Hotel гарантират Вашия приятен престой.

За удобството и комфорта на гостите, хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. Снабдени с паркет, климатизирани стаи разполагат с бюро, гардероб, персонален сейф, минибар и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Самостоятелната баня е оборудвана с биде, сешоар, душ съоръжение и безплатни тоалетни принадлежности. На море Phoenix Hotel Da Nang, гостите могат да използват фитнес центъра и сауната съоръжението.

Любезният персонал е щастлив да помогне с издаването на билети, пералня, велосипеди / коли под наем и организиране на туристически обиколки. Трансфер до летището са на разположение срещу допълнително заплащане. Жилища с ресторант, имотът предлага прекрасен разпространение на местно и Continental кухня. Освежаващи напитки след-хранене можете да се насладите в бара. С удобно намира на 4 км от центъра на Da Nang, от Da International Airport Nang 6km, на 2 км от Cham музей и Marble Mountain 3 километра ... vv..Khach Phoenix Hotel Sea Point се намира между 4 сайтове живописния пейзаж е в списъка на ЮНЕСКО много благоприятен за медиите кола да посетят близките забележителности. С 2 часа до Цитаделата, 7 часа до достойни условия на труд, Куанг Бин, само на 30 минути до Хой Ан Античен град и на 90 минути до My Son Cham кула.

Разполагащ с открит басейн, море Phoenix Da Nang Hotel предлага модерно и елегантно настаняване с безплатен достъп до Wi-Fi в цялата сграда. Тя работи с 24-часова рецепция, осигурява бизнес съоръжения и безплатен паркинг на място. Снабдени с паркет, климатизирани стаи разполагат с бюро, гардероб, персонален сейф, минибар и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Самостоятелната баня е оборудвана с биде, сешоар, душ съоръжение и безплатни тоалетни принадлежности. На море Phoenix Da Nang Hotel, гостите могат да използват фитнес центъра и сауната съоръжението..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   sea phoenix hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193225
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930