Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 09:52 - Danang Brilliant Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 174 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:31


 Персоналът на 24-часовата рецепция може да помогне с съхранение на багаж, пране, гладене и консиерж услуги. Гостите могат да използват съоръженията в бизнес центъра.

Senses Riverside Restaurant сервира закуска на шведска маса, както и местни, източни и западни ястия. Другите възможности за хранене включват Fusion Lounge Restaurant и освежаващи напитки в Pub покрива клуб. Hotel Brilliant е на 2 километра от международното летище Da Nang и на 7 км от Son Tra полуостров. Той е на 45 минути път с кола от културно и природно наследство на ЮНЕСКО Хой Ан и на 1 час път с кола от My Son Sanctuary. Brilliant Hotel Danang е чудесен избор за настаняване при посещение Da Nang. 
Danang Brilliant Hotel идват с модерен интериор и прозорци от пода до тавана. Всички те са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар и удобен кът за сядане.

Осигурени са халати и чехли. Хотелът не е далеч от центъра на града: само 0.0 kmKm от него, а то обикновено отнема около 10 минути, за да стигнете до летището. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Brilliant Hotel Danang прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, за съхранение на багаж. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, частен басейн, джакузи, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. Само на 10 минути, с кола от международното летище, хотелът е идеално място за туристи, да се изследват очарованието на историческия и модерен град с точки на интерес, като например новия административен център Da Nang е, Con Ga църква, Музеят Cham, Хан пазар, молове , ресторанти и барове.

Комбинирането на лукс и елегантност в съвременната европейска и азиатска архитектура с виетнамски гостоприемство, Brilliant Hotel е истински дом за бизнес, така и за пътуващите в Дананг. Хотелът е стилно проектирани да осигуряват пространство и комфорт с върха на удобства за гости в международните стандарти на четири-звезден хотел, както и носи изцяло комплексни услуги да отговарят нужда всички гости. Предлагането на качествени места за настаняване в нощен живот, ресторанти, разглеждане на забележителности зона на Дананг, Brilliant Hotel Da Nang е популярна пикап на пътуващите бизнес и отдих. До летището може да се стигне до 10 минути. В Brilliant Hotel, отлично обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Подбор на съоръжения от най-висока класа като / бизнес център, пералня химическо чистене, обслужване по стаите, асансьор, салон може да се ползва в хотела..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   brilliant hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193227
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930