Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 10:18 - Danang Hyatt Regency Resort
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:36


 A телевизор с плосък екран, DVD плейър и машина за кафе са включени. Частни мраморни бани са с вана и отделна душ дъжд. Hyatt Regency Danang Resort и Spa е на 15 минути път с кола от Marble Mountain. Тя е в рамките на 30 минути с кола от международното летище Дананг, Cham музей и Хой Ан. Безплатен паркинг е на разположение.

VIE Spa предлага релаксираща меню от тялото масаж и козметични процедури. Курортът разполага с пълните бизнес съоръжения, магазин за сувенири и туристическо бюро. На живописния бряг на Дананг, 
Danang Hyatt Regency Resort се радва на красива гледка към изток море и планина от мрамор. С частен плаж, тя също така разполага с открит басейн, фитнес център и безплатен Wi-Fi. Просторни климатизирани стаи са декорирани в успокояващи земни тонове и разполагат със самостоятелен балкон. Има и 24-часов рум сервиз.

Hyatt Regency Danang Resort и Spa е перфектният избор. Със своето разположение само на 7 км от центъра на града и на 13 км от летището, този 5-звезден хотел привлича многобройни туристи всяка година. Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града като Non Nuoc бряг, Marble Moutains, Bac My An Beach. Hyatt Regency Danang Resort и Spa също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Да Нанг. Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съоръжения за инвалиди, за съхранение на багаж могат да се насладят в хотела.

Hyatt Regency Danang Resort и Spa е дом на 409 спални. Всички те са обзаведени с вкус и много дори да осигурят такива удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, частен басейн, джакузи. През деня можете да се насладите на отпускащата атмосфера на хидромасажната вана, частен плаж, фитнес център, сауна, голф игрище (в радиус от 3 км). Hyatt Regency Resort Da Nang предлага на своите гости идилична на брега на океана. Луксозният курорт е лесно достъпен от големи международни дестинации, разположени по-малко от 20 минути от международното летище Дананг. С прекрасен изглед към изток море и граничи с емблематичните планина мрамор, този изключителен курорт на първа линия и жилищен комплекс, се състои от луксозна курорт с 200 стаи, 174 добре обзаведени етажната собственост и 27 луксозни тристайни вили. Hyatt Regency Danang Resort & Spa също така ще включва широк спектър от международни заведения за хранене, спа и уелнес съоръжения, предлагащи традиционни и иновативни терапии и процедури, оформяне посветен заседателни и събития услуги и обширните семейно-приятелски развлекателни съоръжения..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   hyatt regency resort,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193213
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930