Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 11:02 - Danang Intercontinental Sun Peninsula Resort
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 243 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:38


 На първа линия вили на курорта са сгушени сред невероятна камъни в подножието на планината и включват частни басейни, бани и луксозни санитарни възли. Някои стаи разполагат с хидромасажна вана и самостоятелен павилион за хранене предлага великолепна гледка към океана. Хотелът се намира на 45 минути от летище Дананг и на 30 минути от Ngu Hanh Син. Cham музей е около 25.7 km, а до The Imperial град Huế, Стария град Хой Ан и руините ми син, популярните сайтове световното наследство на ЮНЕСКО, са около 45.1 km от хотела. Danang Intercontinental Sun Peninsula Resort осигурява луксозен отстъпление с частен плаж, голям открит плувен басейн и спа център. Невероятна гледка към океана можете да се насладите от курорта. Всички помещения за настаняване са луксозно обзаведени и предлагат самостоятелни балкони.

Посещение на световно-аплодираните Монгомъри Links Golf Club, или себе си предизвикателство в голф клуб Дананг. Много възможности за развлечения на курорта включват колоездене, риболов и туризъм. Освен това, гостите могат да поискат за глезена масажи и терапии за тяло в спа центъра. Има и модерен фитнес център на място. InterContinental Danang Sun Peninsula Resort е луксозен курорт и спа център с 700-метров частен плаж в Son Tra полуостров, Дананг. Тя е само на 30 минути от международното летище Дананг и 45 минути от световното културно наследство на Хой Ан. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С удобното си местоположение хотелът предлага транспорт до всички градски забележителности, трябва да се видят. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт.

Освен красивите стаи, апартаменти, вили и, курортът разполага със спа център, три заведения за хранене и два бара - една от които е на първия 3-звезда Michelin ресторант Chef във Виетнам. Курортът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като игрална зала, открит басейн, градина, детски клуб и да направят престоя ви наистина незабравимо. InterContinental Danang Sun Peninsula Resort е станал първият и единственият курорт във Виетнам да има Lounge летище за гостите при пристигане и заминаване на летище Дананг домашното. Когато търсите удобно и комфортно място за настаняване в Da Nang, правят този хотел вашия дом далеч от дома. Насладете се на най-доброто от Виетнам в мулти-награда печели InterContinental® DanangSun Peninsula Resort, луксозен курорт на хълм с изглед и спа пенливо частен залив. Прочут архитект Бил Bensley е reimagined Виетнамски дизайн, история и мит с характерната си капризно, създавайки магическа отстъпление в продължение на четири нива небето, Sky, земни и морски.

От момента на пристигането, ще се поглезите с персонално обслужване на InterContinental и несравним удобства Открийте кулинарно майсторство в La Maison 1888, с три звезди Michelin готвач Michel Roux. Успокояване на тялото и душата в нашите обичай спа пакети в HARNN Heritage Spa и да се поглезите с най-добрите педикюр в света в Pedi: MANI: CURE Studio от Bastien Гонзалес. Запознайте вашите съседи, редките червени shanked douc langurs които населяват буйните гори на Monkey Mountain, или просто да се облегнете и да се насладят на нашата 700-метров частен плаж. InterContinental Resort Da Nang скоро ще определи опита на луксозен курорт във Виетнам и Югоизточна Азия.

Вградени в хълмовете на известния Son Tra полуостров и е заобиколен от красива природа, с панорамен изглед към Южнокитайско море, на 5-звезден курорт ще бъде избор за туристи, търсещи едно преживяване, което ги свързва с това, което е специално за Дананг, както и им предложи веднъж в срещите през живота опит. Курортът Intercontinental Danang Sun Peninsula се уединява в личния живот на тропическите тучни зелени планини и предлага спираща дъха гледка към морето..


източник: www.hotels-in-vietnam.com



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193250
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930