Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 11:05 - Danang Star Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 155 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:39


 Стаите разполагат с телевизор, минибар и самостоятелен санитарен възел. Гостите могат да се възползват от велосипеди и автомобили под наем съоръжения за опознаване на региона на техните собствени. Туристическото бюро също така помага на гостите организираме екскурзии до популярни забележителности. Планината The Marble и Son Tra полуостров са в рамките на 10 минути път с кола от хотела, а Хой Ан Античен град е на 30 километра. Star Hotel Danang е перфектният избор. Danang Star Hotel се намира на около 150 метра от My Ке бряг и на около 3 км от Han River Market. Международното летище Da Nang се намира на 5 километра от хотел Star. Просторна и луксозна, стаите са напълно климатизирани и предлагат удобен кът за сядане.

Центърът на града е само на 3.0 km, а до летището се стига за около 10 минути. За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до My Ке бряг, река Хан Swing Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс. Съоръженията и услугите предлагани в Star Hotel Danang гарантират Вашия приятен престой. За удобството и комфорта на гостите хотелът осигурява трансфер, сейф, гледане на деца, екскурзии, 24-часова рецепция. 56 стаи, разпределени на 12 етажа осигуряват топла и приятна дом далеч от дома.

Съвременни удобства като вана, сателитна / кабелна телевизия, кът за сядане, телевизор с LCD / плазмен екран, безжичен интернет достъп - могат да бъдат намерени в избрани стаи. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Star Hotel Danang е идеално място за туристи Da Nang, защото предлага спокойствие и безпроблемен престой. Star Hotel Da Nang радва на командващ позиции в бизнеса, плажове, ресторанти център на Дананг. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. Не по-малко е изключително на хотела Star лесен достъп до безбройните забележителности на града като например Река Хан Swing Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс, Хан Local Market.

В Star Hotel Danang, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Луксозната Хотелът предлага достъп до широк спектър от услуги като асансьор, пералня трансфер до летището, бизнес център, / банкетна зала, паркинг,. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   star hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193172
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930