Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 12:14 - Danang Bac Cuong Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:46


 На 2 км от Cham Museum. Song Хан Bridge е около 3.2 километра, а международното летище Da Nang е достъпен в 4.8 km диск. Елегантно обзаведени и климатизирани стаи за гости разполагат с гардероб, сейф в стаята, бюро и телевизор с плосък екран с кабелна / сателитна телевизия. Включени са също Електрическа кана и минибар. Danang Bac Cuong Hotel има модерни и комфортни стаи с изглед към града или морето. Той има 24-часова рецепция и предлага безплатен Wi-Fi интернет в общите зони.

Хотелът е само на 31 m от My Ке Beach и 3. Самостоятелната баня разполага с душ, сешоар, халати и безплатни тоалетни принадлежности. Бак Cuong Hotel Da Nang разполага с бизнес център и среща / банкетни зали. Гостите могат да поискат за съхранение на багаж, пране и масажни услуги. Колоездене дейности и организиране на туристически обиколки могат да се правят на място. Бак Куонг хотел е 3-звезден хотел луксозен курорт разположен по протежение Danang Beach - с бял пясъчен бряг прекрасен участък - известен като 6-ти най-красивите плажове на планетата. Как международното летище Da Nang е около 3 км, на юг е идеалната дестинация за туристи с морски екотуристическите дестинации като Бай Но, Bai Rang или ..

Linh Унг Pagoda, на север от Ba Na-Suoi Мо, е като Сапа, Da Lat в величествените планини от мрамор, вдъхновили митът за историята на Централна, Западна и. В допълнение, хотели са разположени по пътя за производство на клетъчни култури 3 World: Хой Ан, My Сина и Цитаделата. Бак Cuong Hotel е идеалното място, за да изпитате Da Nang и околностите му. Само на 1 км от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани в Hotel Bac Куонг гарантират Вашия приятен престой. Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус. Гостите могат да избират от 100 стаи, в които се усеща атмосферата на общия мир и хармония. Гореща вана на хотела, сауна, гореща изворна баня, голф игрище (в радиус от 3 км), гмуркане са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. Бак Cuong Hotel Da Nang се намира в Nguyen Van Thoai улица заедно My Ке Beach - една от шестте най-красивите плажове в света е бил гласуван от списание Forbes. С 15 етажа за 97 стаи за гости и 3 апартамента, Bac Cuong Hotel е проектиран в уникален и модерен начин с елегантни и луксозни интериорни и екстериорни съоръжения. В допълнение, от веригата на ресторант, конферентна зала, СПА център и други комунални услуги със сигурност ще ви даде комфортна, релаксираща и забавно. Надяваме бак Куонг хотел ще се превърне в идеално място за туристи в Da Nang..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   bac cuong hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193161
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930