Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 12:13 - Danang Luna Diamond Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 203 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:45


 24-часова рецепция Luna Diamond Hotel може да съдейства на гостите с велосипеди под наем, румсървиз и организиране на пътувания. Пране / гладене също са на разположение. Luna Diamond Hotel Danang е идеалното място, от което можете да започнете Вашето приключение в Да Нанг. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. За тези от вас, които искат да се подвизава се, My Ке Beach, Dragon Bridge, река Хан Swing Bridge са само някои от най-достъпни за посетители ще харесат. Danang Luna Diamond Hotel Удобно разположен само на 5 км от международното летище Da Nang, с транспорт до летище, обслужване на разположение срещу допълнително заплащане, Luna Diamond също е на 4 километра от жп гара Da Nang и на 3 км от Da Nang City Centre. Светлите и просторни стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран с кабелни канали, минибар и машина за чай / кафе. Вана или душ и безплатни тоалетни принадлежности са включени в самостоятелната баня. В Luna Diamond Hotel Danang, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой.

За удобството и комфорта на гостите, хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, Wi-Fi връзка в общите части. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, климатик, мини бар, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Насладете се на несравнимото качество на услугите и престижното местоположение на Hotel Luna Diamond Дананг. Luna Diamond Hotel международния звезден хотел разполага с 14 стандартни 3 етажа с 55 стаи и 2 модерен луксозен апартамент. С елегантна мебелировка хармонично декор на комбинацията от азиатски и европейски стил, романтично бягство, мирна, където можете да видите за метене пейзаж Son Tra полуостров, която е най-дългата плажна ивица в Виетнам и най-известните в в света.

Придружени с мениджърския екип и всеотдаен персонал, професионално обслужване, добро качество и разнообразие, Luna Diamond винаги се стреми към най-високата удовлетвореност на нашите клиенти. Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Luna Diamond Hotel. Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на зала за пушачи, бизнес център, асансьор, Wi-Fi връзка в общите части, ресторант..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   luna diamond hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192746
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031