Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 12:09 - Danang Sundc Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 170 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:41


 Хотелът е удобно разположен на 5 км от международното летище Da Nang. Мраморните планини и Non Nuoc бряг са едновременно по-малко от 8 км. Song река Хан е само на 1 km от имота. Стаите са с традиционна виетнамска декор. Те са оборудвани с мини бар, телевизор с плосък екран и кът за сядане с. Завършете с вана или душ зона, собствен санитарен възел със сешоар и халати. Някои от стаите са с изглед към морето. Danang Sundc Hotel се намира в Da Nang. Този добре обзаведен хотел се намира на 700 метра от My Ке Beach. Стилно обзаведен, стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран и безплатен Wi-Fi достъп. SUNDC Hotel се помещава 24-часова рецепция с помещение за съхранение на багаж. Съоръжения като автомобил / велосипеди под наем, Конферентна / Банкетна зала и летищните трансферни услуги са на разположение.

Хотелът може да организира за релаксиращ спа процедури. Sundc Hotel Danang се радва на командващ позиция в плажовете, семейно забавление, разглеждане на забележителности център на Da Nang. Само на 1 км от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Sundc Hotel Danang, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой.

За удобството и комфорта на гостите, хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часов рум сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Хотелският фитнес център, сауна, спа, масаж, парна баня са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. един от най-красивите плажове на Земята, класирани от списание Forbes. Само на няколко минути от SunDC хотел, ще се насладят на красив плаж ... Тя взема няколко минути, за да отидете до летище, жп и търговски център на. Освен, че можете да посетите планини от мрамор, Son Tra полуостров и културното наследство в света в централата на Виетнам. SUNDC Hotel - 3-звезден хотел с 60 стаи в 10-ия етаж, подходящо за пътуване цел като почивка, отдих или бизнес на клиента. Както щабовете активност и ентусиазъм на хотела ще ви донесе едно незабравимо време на релаксираща и забавна..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   sundc hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193253
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930