Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 12:15 - Danang Tien Sa Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 196 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:46


 Song Хан Bridge е 1.1 километра, а My An Beach се намира в рамките на 5.6 км. Международното летище Da Nang е на 5 километра. Предлагащ изглед към града, климатизирани стаи са оборудвани с гардероб, кът за сядане, бюро и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Включени са също Електрическа кана и минибар. Самостоятелната баня разполага с душ съоръжение, чехли и безплатни тоалетни принадлежности. Danang Tien Sa Hotel Удобно разположен в Да Нанг, Tien Sa Hotel предлага елегантни и комфортно настаняване с безплатен WiFi достъп в целия хотел.

Работа с 24-часова рецепция, тя разполага с ресторант, бизнес център, сауна и безплатен паркинг на място. Този новопостроен хотел е само на 500 метра от река Хан и на 1 км от Han Market. В Tien Sa Hotel, гостите могат да наемат велосипед / кола, за да разгледат района или наближаването на приветливия персонал за съдействие при съхранение на багаж, перални услуги и организиране на туристически обиколки. Конферентна / Банкетна зала и трансфер до летището също са на разположение. Хотелът не е далеч от центъра на града: само 0.1 км от него, а тя обикновено отнема около 15 минути, за да стигнете до летището. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Tien Sa Hotel Da Nang също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Да Нанг. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж, за да се гарантира на своите гости най-голям комфорт.

Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като масаж, парна баня, караоке, за да ви помогне да се отпуснете след един екшън ден в града. Tien Sa Hotel Da Nang е идеално място за туристи, търсещи чар, комфорт и удобство в Da Nang престой. в близост до Административния център, в близост до яхтеното пристанище - които често поставят големи събития с международно ръст като фойерверки, звук и светлина фестивала и точки за пазаруване, забавления известния Da Nang Сити, хотели Tien Sa е чест да ви приветствам khach.Khach хотел е проектирана в съвременен стил, лукс, стандартни 03 звезди с 50 стаи просторни, ефирни и удобни, с ресторанти на системата, кафене - бар, спа център, услуги за обслужване на клиентите и конферентна зала с капацитет 80 места, идеални за организиране на събития, семинари фирми. Предлагащ изглед към града, климатизирани стаи са оборудвани с гардероб, кът за сядане, бюро и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Включени са също Електрическа кана и минибар. Самостоятелната баня разполага с душ съоръжение, чехли и безплатни тоалетни принадлежности. В Tien Sa Hotel, гостите могат да наемат велосипед / кола, за да разгледат района или наближаването на приветливия персонал за съдействие при съхранение на багаж, перални услуги и организиране на туристически обиколки..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   tien sa hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193272
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930