Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2015 12:11 - Danang White House Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 277 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:44


 Изиграни 7.9 km далеч, мрамор Mountains предлага спираща дъха гледка. Съвременните климатизирани стаи са оборудвани с минибар, плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и кът за сядане. Отличаващ се с душ, самостоятелен санитарен възел и са оборудвани с безплатни тоалетни принадлежности. Някои от стаите са с изглед към градината. White House Hotel се помещава 24-часова рецепция с помещение за съхранение на багаж. Гостите могат да се възползват от услугите на велосипеди / коли под наем, както и среща / банкетни зали. Danang White House Hotel се намира само на 500 метра от река Хан спокойно. My Ке Public Beach се намира на 900 метра, а на оживен пазар Хан е 1,9 километра. Летище трансфери са на разположение срещу допълнително заплащане.

White House Hotel е тризвезден хотел, с идеално местоположение в сърцето на Дананг City, само на около 4 км от международното летище и жп гарата и специалната близо до My Ке Beach най-хубав - Beach се намира в лентата на плаж бе избран от списание Forbes за най-красивите плажове на планетата. Хотелът носи елегантност, елегантен и луксозен Европейския архитектурен стил. White House Hotel е 3-звезден хотел с 52 стаи, ресторант, Casablanca бар, градина, магазин за кафе, конферентна зала Martil и магазин за сувенири. Имотът е удобно разположен между My Ке бряг и центъра на града Da Nang. Хармонията между природа и градината на хотела прави White House Hotel се открояват от съседните хотели и хваща само един поглед на река Хан Bridge.

С внимателен, грижовен и професионален персонал, White House Hotel със сигурност ще донесе удовлетворение на всички гости. My Ке Public Beach се намира на 900 метра, а на оживен пазар Хан е 1,9 километра. Изиграни 7.9 km далеч, мрамор Mountains предлага спираща дъха гледка. Само на 5 километра от международното летище Da Nang, White House Hotel е модерна сграда с безплатен Wi-Fi на разположение на всички области на достъпа. Гостите могат да се насладят на местни и международни ястия виетнамски в Казабланка Ресторант. Съвременните климатизирани стаи са оборудвани с минибар, плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и кът за сядане. Отличаващ се с душ, самостоятелен санитарен възел и са оборудвани с безплатни тоалетни принадлежности. Някои от стаите са с изглед към градината. White House Hotel се помещава 24-часова рецепция с помещение за съхранение на багаж. Гостите могат да се възползват от услугите на велосипеди / коли под наем, както и среща / банкетни зали. Летище трансфери са на разположение срещу допълнително заплащане..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   white house hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193238
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930