Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 12:08 - Danang Furama Villas
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 732 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:05


 На 5 минути път с кола до Marble Mountain, Furama Villas Danang е на 10 минути път с кола от град Дананг. Международното летище Дананг се намира на 15 минути с кола. The ЮНЕСКО за световно културно наследство на Хой Ан е на 20 минути път с кола от вилите.

Предлагащ изглед към океана или басейна, всеки двойно-етажна вила разполага с дневна и трапезария. А добре оборудвана кухня включва печка, минибар и микровълнова печка. Съоръженията за отдих, като например тенис и волейбол са на разположение. 
Danang Furama Villas е колекция от просторна вила с частен басейн и безплатен Wi-Fi. Само на 400 метра от Da Nang Beach, имотът също е домакин на 4 ресторанта и 2 бара. Тя също така предлага свободни часове Таичи и безплатен трансфер до Хой Ан Античен град. Вестници и сейф са предоставени на 24-часовата рецепция.

Гостите могат да играят покер машини в Club99, която се открива от 11: 00-04: 00. Furama Villas Danang е красив комплекс, състоящ се от вили, които предоставят с частен басейн, напълно оборудвана кухня, както и достъп до плажа или плюшена градина околните. На червени керемиди покриви придават на вилите отличителен характер Asian повлиян от архитектурата на кралските дворци, докато храмовете и пищните дървени и мраморни интериори в състоянието на най-съвременните съоръжения помогнат на гостите да се насладят на тези наистина специални вили. Само на пет минути път с кола до Marble Mountain, на 20 минути път с кола от ЮНЕСКО за световно културно и природно наследство на Хой Ан, и само на 15 минути от международното летище Дананг, гостите могат да се насладят на много луксозни удобства и услуги, включително два открити плувни басейна , барове и салони, които се отварят, докато 2.00am, разпалващи въображението ресторанти, които предлагат азиатски, италиански и западна кухня с опитен и професионален персонал, детски клуб с забавни дейности за деца, фитнес зала, спа център, билярд, както и два тенис корта.

Това гарантира релаксираща време в Furama Villas Danang. Da Nang, третият по големина град на Виетнам, е точно в сърцето на това, което някога е било древното кралство Чампа (дома на Cham цивилизация). Това зает пристанище на близо един милион души е важен търговски и транспортна връзка между столицата на Ханой в северната и процъфтяващ търговски център на Хошимин Сити в южната част. Колоритна история Da Nang е отразено в нейната колониална архитектура, останки от дните, когато френски и испански език, заети в областта по време на 19-ти век. На червени керемиди покриви придават на вилите отличителен характер Asian повлиян от архитектури на кралските дворци храмове и, а пищните дървени и мраморни интериори в състоянието на най-съвременните съоръжения помогнат на гостите да се насладят на тези наистина специални вили.

Разположен само на 5 минути път с кола до Marble Mountain и на 20 минути път с кола от ЮНЕСКО за световно културно и природно наследство на Хой Ан и само на 15 минути от международното летище Дананг, гостите също са в състояние да се насладите на много луксозни съоръжения и услуги на Furama Villas Danang включително два открити плувни басейна, барове и салони, които се отварят, докато 2.00am, разпалващи въображението ресторанти, които предлагат азиатски, италиански и западна кухня с опитен и професионален персонал, детски клуб с забавни дейности за деца, фитнес зала, спа център, билярд и два тенис кортове..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   furama villas,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193280
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930