Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 12:03 - Danang Sanouva Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 1566 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:01


 Хотелът предлага на гостите си гама от услуги и съоръжения, които включват масаж, салон за красота, както и с добре оборудван фитнес център. Клубът в хотела разполага с релаксиращ спа център. Това чудесно място, заедно с всички удобства и удобствата, които предлага, прави този хотел правилният избор за посетителите на тази област. Sanouva Danang Hotel е идеално настаняване за почивка, пътуване, или да посетите върху бизнеса. Стаите и апартаментите са оборудвани с телевизор с плосък екран, електрическа кана и минибар. Самостоятелната баня разполага с тоалетни принадлежности и сешоар. Danang Sanouva Hotel Разположен в град Дананг, Sanouva Danang Hotel се помещава в сграда, величествен наследство.

Хотелът е с уникален дизайн, за да покажат забележителностите на района, като съчетава богато наследство с модерни стилове. Sanouva Danang Hotel се намира само на пет минути от международното летище Da Nang и още седем минути от плажа. Гостите могат да ползват бизнес центъра, или да организират пътуване в туристическото бюро. Персоналът на 24-часовата рецепция може да помогне с транспорт до летището, пералня, коли под наем и гладачни услуги. Хотелът се намира на половин километър от Song Хан Bridge и 4.8 км от My An Beach. Международното летище Da Nang е 3.2 км.

Sanouva, името идва от сърцето и страстта на нашата Собственик. Нашата мисия е привеждане на най-добрите ценни преживявания на нашите уважаеми гости от цял свят. Ние се грижим от малките детайли, за да се изгради Sanouva хотел да бъде отличен един в Хо Ши Мин и град Дананг. Сместа добре между съвременен и античен стил да направи Sanouva хотел да бъде разликата. Хотелът разполага с 77-стайни луксозни бутикови стаи, в които се отличава морски, речни, планински или града. Той предлага безплатен достъп до Wi-Fi и къщи заведения за хранене, фитнес център, спа център и сауна.

Стаите и апартаментите са оборудвани с телевизор с плосък екран, електрическа кана и минибар. Самостоятелната баня разполага с тоалетни принадлежности и сешоар. Гостите могат да ползват бизнес центъра, или да организират пътуване в туристическото бюро. Персоналът на 24-часовата рецепция може да помогне с транспорт до летището, пералня, коли под наем и гладачни услуги..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   sanouva hotel da nang,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193196
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930