Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 12:06 - Danang Temple Resort Experience
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 209 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:03


 5 километра от My Ке бряг, курортът се намира на 4 км от центъра на града Da Nang е. Международното летище Da Nang е на 6 километра, докато Mountains мрамор са на 8 км от имота. Всички стаи разполагат с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и са оборудвани с минибар, сейф и докинг станция.

Самостоятелен санитарен възел включва душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Temple Resort Experience Danang е популярна пикап на пътуващите бизнес и отдих. Разположен само на 2 км от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града като например My Ке бряг, река Хан Swing Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс. Насладете се на гледка към океана от стая в Temple Da Nang Resort The Experience. Отличаващ стаи с безплатен WiFi, 
Danang Temple Resort Experience разполага с открит басейн, ресторант и предлага 24-часов рум-сервиз. 1. гости предлагане хотелски добрите услуги и широка гама от удобства, Temple Resort Danang Experience се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно.

Хотелът предлага достъп до широк спектър от услуги, включително безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. Temple Danang е място, където можете да очаквате голямо гостоприемство, спокойна атмосфера и всички удобства на един 4-звезден Resort & Spa. Всичко това можете да се насладите на цена, която е значително по-ниска, отколкото всеки друг курорт. Това прави Temple Danang уникално място в крайбрежието Виетнам. Temple Danang Ви предлага истинско Resort Experience, без да прави сте платили за нея! Комплексът е разположен в красивия плаж My Ке. В екстериора и интериора са перфектно съчетание на модерна архитектура и дизайн с традиционна виетнамска изкуство и стил. Нашата интимна 10-стаен хотел с качествено обслужване и съвременни удобства, ще направят почивката Ви още по-добре, отколкото може да се очаква и за тези, които стоят в един град-хотел, Temple Danang Ви предлага един незабравим ден на плажа. Елате и се насладете КУРОРТА опит. Международното летище Da Nang е на 6 километра, докато Mountains мрамор са на 8 км от имота. Всичко това можете да се насладите на цена, която е значително по-ниска, отколкото всеки друг курорт.

Това прави Temple Danang уникално място в крайбрежието Виетнам. Temple Danang Ви предлага истинско Resort Experience, без да прави сте платили за нея! Всички стаи разполагат с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и са оборудвани с минибар, сейф и докинг станция. Самостоятелен санитарен възел включва душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. В екстериора и интериора са перфектно съчетание на модерна архитектура и дизайн с традиционна виетнамска изкуство и стил..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   temple resort experience,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193283
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930