Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 11:59 - Danang Galavina Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 179 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:06


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Galavina Danang Hotel прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има безплатен Wi-Fi във всички стаи, Wi-Fi в стаята услуги, бизнес център общите части,, заседаващи съоръжения. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Danang Galavina Hotel предлага качествено настаняване и безупречно обслужване. Разположен само на 15.1 km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), събуждане, климатик, мини бар, сешоар, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. GalaVina Hotel Da Nang предлага настаняване в Da Nang, 1.4 км от Cham Museum. Гостите могат да се насладят на ресторанта на място.

Всяка стая в хотела е климатизирана и разполага с телевизор с плосък екран. Някои стаи разполагат с кът за сядане, за ваше удобство. Изглед към планината, реката или града са включени в някои стаи. Стаите са със самостоятелен санитарен възел. За ваше удобство, вие ще откриете чехли, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Superior стаи са с хидромасажна вана или сауна. Това е огромно предимство на GALAVINA Hotel, за да бъде само на около 300м от Dragon Bridge, модерен символ на Da Nang, който показва силно желание от първостепенно с морето дракон главата. Още от стаите на хотела, туристическа ще се насладите на Dragon Bridge пенливо с разкошна светлинна система. В допълнение, специални огнедишащ и вода-дъх изпълнения от моста са показани всеки уикенд и празници. Освен това, туристическа може напълно да се наслаждавате на красотата на Da Nang City, когато правиш Son Tra Mountain разглеждане на забележителности, ползващи красивия изгрев на плажа и залеза на река Хан, с най-невероятна гледка.

Излизането от летището, заедно Nguyen Van Linh Street, прекрачете Dragon моста и да разберете Galavina Хотел на Vo Van Kiet Street, облицована с конферентни зали, класни хотели и ресторанти. Galavina Hotel е луксозно проектирана с 51 стаи в 3-звезден стандарт, с художествен мебели. Допълнителни пакети от услуги се обслужват от добре обучени екипи. Туристите ще изпитат отлично обслужване по стаите, която се вижда само в първокласни хотели. С много предимства, заедно с нашата философия на бизнеса, която се фокусира върху предоставянето на най-високо качество с най-ниска цена, ние сме уверени, за да донесе пълното удовлетворяване на избора Galavina Hotel като вашата дестинация..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   galavina hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192770
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031