Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 12:03 - Danang Golden Sea Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 190 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:15


 Повечето от стаите се насладите на гледка към града или морето, а някои включват самостоятелен балкон. Всички стаи разполагат с персонален сейф и минибар. Самостоятелните бани са оборудвани с вана. Golden Sea Hotel се намира на 5 минути с кола от Son Tra полуостров и международното летище Da Nang. Marble Mountain е на 15 минути път с кола. Трансфер до летището се предоставят срещу допълнително заплащане. Централно разположен в Da Nang City, Danang Golden Sea Hotel предлага просторни климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi и телевизор с плосък екран. Кратък 5 минути пеша от My Ке Public Beach, тя осигурява масажи, мотоциклети под наем и безплатен паркинг. Рум сервиз е на разположение 24 часа. Еднодневни екскурзии и коли под наем могат да бъдат организирани от туристическото бюро.

Хотелът предлага и бизнес център, заседателни зали и перални услуги. Багаж може да се съхранява в 24-часова рецепция. Golden Sea Hotel се намира в района My Ке бряг на Da Nang. Само на 2 км, този 3-звезден хотел може да бъде лесно достъпен от летището. Не по-малко е изключителна в хотела и лесен достъп до безбройните забележителности на града като например My Ке бряг, река Хан Swing Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс.

В Golden Sea Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, Wi-Fi в паркинг общите части, за да се гарантира на своите гости най-голям комфорт. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Тук, клиентът може да се насладите на красотата на ведра Моят Ке плажа, девствени, величествени планини Son Tra, отвъд заставане Buddha Ба Лин Унг бас или електрическа светлина блестящо пустинен град през нощта ... В 63 спални системи и услуги Ресторант, Конферентна заедно с други комунални услуги, Golden Sea Hotel се надява да се превърне в идеалното място за разглеждане на забележителности и работа в Дананг. Golden Sea Hotel също така предлага чисти, удобни, и комфортно място за настаняване на разумна цена за 3-звезди Hotel. Suite и луксозни стаи разполагат с балкон, от който можете да се насладите на прекрасна гледка на My Ке бряг, река Хан, Son Tra полуостров и Мраморната планина. Golden Sea Hotel е локализирана само на минути от най-популярните забележителности централен Виетнам, Hoian, acient града, един от световното наследство. Golden Sea Hotel е само на 10 минути път с кола от летище Da Nang международна, около 9 км от Moutains мрамор, на 3 км Son Tra полуостров и 0.5 км My Ке Beach..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   golden sea hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193253
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930