Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.11.2015 12:07 - White Snow Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 175 Коментари: 0 Гласове:
0



 Повечето от климатизирани стаи предлагат гледка към града или реката. Всяка стая е оборудвана с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар, сейф и кът за сядане. Самостоятелен санитарен възел включва душ, сешоар и тоалетни принадлежности. Безплатна минерална вода, чай, кафе и вестник моментално се предоставят ежедневно. Airport, пране и гладене услуги са на разположение срещу добавена стойност. Съоръжения за съхранение на багаж са на разположение на 24-часовата рецепция. Разположен в City Center / летище, White Snow Hotel Danang е идеалното място да се опита Da Nang и околностите му. White Snow Hotel са около 800 метра. Гара Дананг и Хан Bridge са двата 1 километър. My Ке Beach е на 2 километра и Ngu Hanh Son Mountain е на 12 километра от White Snow Hotel. Вълнуващият център на града е само на 0,3 километра. За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до Phap Лам Пагода, Семеен Медицинска практика, Cham Museum.

Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, White Snow Hotel Danang се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, съоръжения за инвалиди, Wi-Fi в паркинг общите части,, рум сервиз някои от съоръженията, които отличават White Snow Hotel Danang от останалите хотели в града са само. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, стаи за непушачи, климатик, бюро, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден.

Han Market и международното летище Дананг са около 800 метра. Гара Дананг и Хан Bridge са двата 1 километър. My Ке Beach е на 2 километра и Ngu Hanh Son Mountain е на 12 километра от White Snow Hotel. С участието на модерни и климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi, White Snow Hotel разполага със собствен ресторант и снек-бар. Само на 300 метра от Dragon мост в Da Nang, тя разполага с фитнес център. Повечето от климатизирани стаи предлагат гледка към града или реката.

Всяка стая е оборудвана с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия, минибар, сейф и кът за сядане. Самостоятелен санитарен възел включва душ, сешоар и тоалетни принадлежности. Безплатна минерална вода, чай, кафе и вестник моментално се предоставят ежедневно. Airport, пране и гладене услуги са на разположение срещу добавена стойност. Съоръжения за съхранение на багаж са на разположение на 24-часовата рецепция..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   white snow hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193276
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930