Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2015 05:08 - Danang Chu Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 207 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:40


 Han Market е около 5 километра от хотела. Marble Mountain и река Хан и двете са на 10 минути път с кола. Това отнема около 15 минути с кола за достигане International Airport Da Nang. Оборудвани с климатик и вентилатор, стаи са с дървени подове и самостоятелен санитарен възел с душ. Също така са включени сешоар, минибар и бюро. Предлагащ изглед към Son Tra полуостров и Cham Island, на първа линия Chu Hotel разполага с модерни стаи с безплатен Wi-Fi. Храна и напитки се предлага в ресторанта и бара на хотела. Danang Chu Hotel е на 2 минути пеша до Бак My An Beach. Пране, химическо чистене и гладене, са на разположение на гостите. Те могат също така да се обърне към туристическото бюро или да резервира билети в хотела. Сърфиране съоръжения могат да бъдат наети в магазина на място сърф. Разположен само на 4.00 Km от центъра на града, гостите са добре разположени за да се насладите атракции и дейности на града.

За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до Бак My An Beach, My Ке Beach, Dragon Bridge. Съоръженията и услугите предлагани в Hotel Chu Danang гарантират Вашия приятен престой. Подбор на съоръжения от най-висока класа като безплатен Wi-Fi във всички стаи, Wi-Fi в паркинг общите части, паркиране на автомобилите,, рум сервиз може да се ползва в хотела. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори осигуряват достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик, за да удовлетвори и най-изискания вкус.

 Хотелът предлага прекрасни развлекателни съоръжения, такива като градина, които ще направят престоя ви незабравим. The Boutique Hotel Chu в Дананг има прекрасен разположение на плажа, буквално една минута пеша от пясъка, с изглед към Son Tra полуостров и Cham Island в далечината. Хотелът разполага с 24-часова рецепция услуги. Ежедневно почистване е включена в цената на стаята. Chu Hotel Danang е популярна пикап на пътуващите бизнес и отдих. Хотелът се намира на 4 km от центъра на града и осигурява достъп до важните градски съоръжения. За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до Бак My An Beach, Музей на Чам скулптура, Cham Museum. Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Градина на хотела са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   chu hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193135
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930