Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2015 05:07 - Danang Dana Pearl Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 360 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:40


 Включени са също плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и докинг станция. Самостоятелната баня разполага с сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. В Dana Pearl Hotel, любезният персонал може да съдейства на гостите с обмяна на валута, продажба на билети и организиране на туристически обиколки. Пране и автомобили под наем са на разположение, а велосипедите са осигурени, без заплащане. Ресторантът в хотела предлага вкусна селекция от виетнамски и западни ястия. Също може да се поръча A разнообразие от напитки, включително кафе. Dana Pearl Hotel Da Nang е перфектният избор. Стратегически разположен в град Дананг, Danang Dana Pearl Hotel разполага модерни помещения за настаняване удобно в рамките на 10 минути път с автомобил от международно летище Da Nang и жп гара. Работа с 24-часова рецепция, той предлага безплатен паркинг и безплатен Wi-Fi достъп.

Отличаващ се с изглед към града, климатизирани стаи са с паркет, гардероб, минибар и кът за сядане. Определете 0.5 км от вълнението на града, този 3-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани в Dana Pearl Hotel Da Nang гарантират Вашия приятен престой. Гостите на хотела могат да се насладят на място разполага като 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. 20 стаи, разпределени на 8 етажа осигуряват топла и приятна дом далеч от дома. Съвременни удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, джакузи, стаи за непушачи, климатик могат да бъдат намерени в избрани стаи.

Dana Pearl официално влезе в експлоатация през 2013 г. Намира се в сърцето разцвета на "City Of Life", само на река Хан, където известният с блестящо мост около 10 минути пеша от плажа и красивата Дананг по-малко от 15 минути колоездене, Dana Pearl хотел е идеалният избор за меден месец ваканция, пътуване или проучи си пътуване до "Града на моста на дърво". Хотелът се състои от 20 стаи Dana перла, проектирана по един фин начин, разкоша и широки отворени пространства. Всички стаи са с изглед към града, дървени подове, са оборудвани с климатик, телевизор с плосък екран и сателитни връзка, с вана или душ, минибар, безплатен Wi-Fi, Ipod говорители. Клиентите могат да използват 2 бутилки с вода на ден / стая с включена закуска и безплатно ползване на велосипеди Dana Pearl Hotel е около 3.2 км от известния My Ке бряг.

Планина мрамора са 8,9 километра, а Non Nuoc бряг се намира на 10 км път с кола. Стратегически разположен в град Дананг, Dana Pearl Hotel предлага модерни помещения за настаняване удобно в рамките на 10 минути път с автомобил от международно летище Da Nang и жп гара. Работа с 24-часова рецепция, той предлага безплатен паркинг и безплатен Wi-Fi достъп. Отличаващ се с изглед към града, климатизирани стаи са с паркет, гардероб, минибар и кът за сядане. Включени са също плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и докинг станция. Самостоятелната баня разполага с сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. В Dana Pearl Hotel, любезният персонал може да съдейства на гостите с обмяна на валута, продажба на билети и организиране на туристически обиколки..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   dana pearl hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193236
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930