Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2015 05:11 - Danang Diamond Sea Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 828 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:42


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Diamond Sea Hotel. За удобството и комфорта на гостите, хотелът предлага безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части. Diamond Sea Hotel е дом на 124 спални.

Всички те са обзаведени с вкус и много дори да осигурят такива удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), за събуждане на услуги, стаи за непушачи, климатик, балкон / тераса. Хотелските съоръжения за отдих, които включват фитнес център, сауна, открит басейн, спа, масаж са предназначени за бягство от ежедневието и релаксация. Diamond Sea Hotel предлага модерни и комфортни помещения за настаняване с безплатен достъп до Wi-Fi в цялата сграда. 
Danang Diamond Sea Hotel осигурява най-резултатен място за вас да си вземе почивка от натоварения си ден. Хотелът не е далеч от центъра на града: само на 3,5 километра, а това обикновено отнема около 14 минути, за да стигнете до летището. Той разполага с открит басейн на покрива, фитнес център и безплатен паркинг на място.

Хотелът се намира на брега на морето, на 2 километра от Song Хан Bridge и 2.4 км от Cham Museum. докато Da Nang Airport се намира на около 15 минути път с кола. Предлагащ изглед към морето, климатизирани стаи са оборудвани с гардероб, Закачалка за дрехи, кабелна телевизия и кът за сядане с плоскоекранен телевизор. Включени са също минибар и електрическа кана. Самостоятелната баня разполага с душ съоръжение, чехли и сешоар. Открийте един нов свят в Diamond Sea Hotel се намира на привилегировано плаж на град Дананг. Елементите на природата съчетание на този плаж, за да образуват един от уникалните природни райски кътчета в света.

В тези небесни обстановка, Diamond Sea Hotel предлага всички удобства и услуги, подходящи за хотел на своята категория. Уютният модерен интериорен дизайн комбинира стаята високо качество, създаден удобства и съоръжения със сигурност ще направят гостът искат да завръщане за следващия си престой като наша собственост е гаранция за нашия гост се чувстват като у дома в първия си престой. Вземете една спираща дъха гледка от нашия басейн на покрива, 20 етажа. Вие ще изпитате зрелищни сцени отблокирани над безкраен океан, докато отпиват нашите коктейли и като в леката музика на всички наоколо. Пътниците на хотела гарантира на най-удобната стая, създаден и съоръжения в най-добрата цена.

Diamond Sea Hotel се намира между два пътя са свързани с 2 мостове на река Хан Bridge и Dragon Bridge, ОУ само на 5 минути, за да отидат в центъра на града и на 10 минути от международното летище Дананг. Diamond Sea Hotel предлага всички удобства и услуги, подходящи за хотел на своята категория. Уютният модерен интериорен дизайн комбинира стаята високо качество, създаден удобства и съоръжения със сигурност ще направят гостът искат да завръщане за следващия си престой като наша собственост е гаранция за нашия гост се чувстват като у дома в първия си престой..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   diamond sea hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192756
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031