Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2015 05:04 - Danang Kay Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 204 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 09:19


 За градски забележителности и атракции, няма да се наложи да потърсите далеч, тъй като хотелът се намира в непосредствена близост до Хан Local Market, Хан Market, Индокитай Ривърсайд Тауърс. Предлагането на гостите на хотела добрите услуги и широка гама от удобства, Hotel Danang Kay се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно.

Хотелът предлага достъп до широк спектър от услуги като бизнес център, бар, шкафчета, екскурзии, портиер. Хотелът разполага с 52 стилно обзаведени стаи за гости, много от които включват стаи за непушачи, сателитна / кабелна телевизия, душ, телефон, телевизор. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в Kay Hotel Danang. 
Danang Kay Hotel е популярна пикап на пътуващите бизнес и отдих. Само 0.2 км от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. Kay Hotel Da Nang е на 10 минути път с автомобил от международно летище Da Nang и жп гара Da Nang. Da Nang Sea е на 1 километър.

Климатизирани стаи с изглед към града, с някои стаи с изглед към река Хан. Те разполагат със самостоятелна баня с вана или душ, телевизор с плосък екран с кабелни канали. Ресторантът предлага и двете западни и виетнамските изкушения, заедно с освежаващи напитки. Е осигурен 24-часов рум-сервиз. Гостите могат да получат подаръци от магазина за сувенири, или да използват бизнес центъра. Хотелът предлага услуги заседателни / банкетна съоръжения, съхранение на багаж и летищен трансфер.

Намира се само на 200м от река Хан мост и място на годишния фойерверки дисплея до 800м, това би било идеалното място за вас да се насладите на красотата на поетичното река Хан и дисплеят на фойерверки не може да бъде красива мис. Със само на 1 км разстояние от Kay Hotel Дананг до морето също така ви дава много удобство за разходка, гледане на красотата на морето, както и да се насладите на вкусни ястия от местната морски дарове. От спалнята на хотела, както можете да видите на романтична сцена река Хан или част от крайбрежния град Дананг. Kay Hotel Da Nang е най-добрият бутиков хотел със сконтови лихвени проценти за хотели-в-Виетнам. Резервация онлайн и да получите специални промоции: директно потвърждение и прочетете ревютата на хотела за вашата ваканция..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   kay hotel da nang,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193217
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930