Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 10:55 - Danang Ocean Haven Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 372 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:49


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Ocean Haven Hotel, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, Wi-Fi в паркинг общите части,.

Всички стаи се отличават с грижливо замислени удобства, което гарантира неповторимо усещане за комфорт. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Ocean Haven Hotel е модерен хотел на първа линия, който предлага стилни помещения за настаняване със спираща дъха гледка на плажове с бял пясък и околните планини и океан. Работа с 24-часова рецепция, той разполага с бизнес център и безплатен паркинг на място. 
Danang Ocean Haven Hotel се намира в района My Ке бряг на Da Nang. Определете 14.6 км от вълнението на града, този 3-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. безплатен WiFi достъп в общите части на сградата е на разположение. Хотелът е само на 1.7 km от Song Хан Bridge и на 2.5 километра от Cham Museum. Известният My An Beach е 3,6 километра, а Phu Bai Airport се намира в рамките на 68 km с кола. Летище трансфер и транспортни услуги могат да бъдат организирани срещу допълнително заплащане.

Елегантно обзаведени, климатизирани стаи са с паркет, гардероб, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия и кът за сядане. Включени са също минибар и електрическа кана. Предлагането душ съоръжение, самостоятелна баня също има вана, чехли и сешоар. Гостите на Ocean Haven Hotel могат да наемат велосипед / кола, за да разгледат района и да посетите близките забележителности. Любезният персонал може да помогне с обмяна на валута, съхранение на багаж, перални услуги и организиране на туристически обиколки. Просто намери друг фантастичен bбnh canh сергия, дори по-добре от това място не само най-вкусните, но и най-евтините, че аз знам, в Da Nang. Бях шокиран да знаете, че тя просто струва 12,000VND ($ 0,6) в продължение на една вкусна, ароматна изключително, красива търси купа banh canh.

Тя изглеждаше много ясен и монохромен в началото, но не позволявайте на външния вид не ви заблуждава. Един смут, а бихте намерите всички скъпоценни камъни скрити под бялата юфка супа: малко на очи и пържени fishcake, риба, свинско, чили люспи и билки (видео). Поръчах 2 пържени пролетни рулца за гарнитура, която е една от най-вкусен улични закуски, които някога съм вкуси. Ocean Haven Hotel Da Nang предлага модерно и стилно настаняване с безплатен WiFi достъп в общите части на сградата. Работа с 24-часова рецепция, той разполага с бизнес център и безплатен паркинг на място. Хотелът е само на 1.7 km от Song Хан Bridge и на 2.5 километра от Cham Museum.

Известният My An Beach е 3,6 километра, а Phu Bai Airport се намира в рамките на 68 km с кола. Летище трансфер и транспортни услуги могат да бъдат организирани срещу допълнително заплащане. Елегантно обзаведени, климатизирани стаи са с паркет, гардероб, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия и кът за сядане. Включени са също минибар и електрическа кана. Предлагането душ съоръжение, самостоятелна баня също има вана, чехли и сешоар. Гостите на Ocean Haven Hotel могат да наемат велосипед / кола, за да разгледат района и да посетите близките забележителности. Любезният персонал може да помогне с обмяна на валута, съхранение на багаж, перални услуги и организиране на туристически обиколки..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   ocean haven hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193229
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930