Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 10:56 - Danang Orient Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 363 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:50


 My Ке обществен плаж е на 3 километра. Чампа музей е на 1 километър. Снабдени с паркет, климатизирани стаи са оборудвани с гардероб, телевизор с кабелна телевизия и минибар. Самостоятелните бани са с вана, душ и безплатни тоалетни принадлежности. Hotel Orient работи с 24-часова рецепция, че може да помогне с съхранение на багаж, пране и билетни услуги. A туристическо бюро, бизнес център и среща са предвидени / банкетна съоръжения. Разполагащ с открит плувен басейн, сауна и масажни услуги, Danang Orient Hotel се намира в центъра на град Дананг. Безплатен Wi-Fi е на разположение в целия хотел е осигурен и безплатен за частен паркинг. Хотелът е удобно разположен на 500 метра от най-известните река Хан и на 2 километра от международното летище Da Nang.

Трансфер от летището може да бъде организиран срещу допълнително заплащане. Orient (Phuong Dong) Hotel е идеалното място за престой в този красив град Дананг. Оттук гостите имат достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Han River, Музей на Чам скулптура, Международно летище Дананг, и My Ке Beach може да бъде постигнато в рамките на кратко разстояние. Orient (Phuong Dong) Hotel разполага 75 стаи, всички от които са луксозно оборудвани със стандартни удобства като климатик, масажни вани, телевизори, и Wi-Fi достъп до интернет. Хотелът предлага и развлекателни съоръжения, за да помогне на гостите да се отпуснат след натоварен ден. За да назовем само няколко от тези съоръжения, има открит басейн, сауна и стаи за масаж.

A конферентна зала, магазин за сувенири, туристическо обслужване, както и зона за паркиране са осигурени също да отговарят на вашите нужди по време на престоя тук. Гостите имат възможност да се докоснат до разнообразието от ястия в ресторанта на хотела. Намира се в центъра на града, той е на 10 минути пеша до река Ham, на 5 минути от мотор с Чампа реликви, 15 минути до красив плаж и на 30 минути до Non Nuoc Планински реликви и Marble Mountain. Orient Hotel е 3-звезден хотел с 70 стаи за гости са проектирани и декорирани в trditional стил комбинира с модерен стил.

Особено, двете ВИП стаите са King стая и Queen зала, оборудвана с модерни съоръжения и Стилен, изработен от висококачествена дървесина с естествен парфюм и украсени с ярки цвята. Освен това, има се срещнат зали и конферентни зали напълно оборудвани с капацитет на местата 20-600, които наистина отговарят за обучението, за складова наличност срещи притежателят и конференции ... Orient Restaurant е специализирана в европейски и азиатски страни с професионален стил порция, добри готвачи и разнообразни менюта , Специално, ресторантът разполага и закуска на шведска маса всеки ден с повече от 30 ястия, приготвени в двете европейски и азиатски кухни..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   orient hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193156
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930