Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 11:55 - Danang Valencia Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 262 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:51


 Хотелът се намира на удобно място от международно летище Da Nang е на 5 километра. Гостите могат да посетят An Beach на My, 1.8 км от хотела, както и музея Чам и река Хан, са на по-малко от 3 километра. Модерните стаи са оборудвани с климатик, мини хладилник и удобства за приготвяне на кафе / чай. Гостите ще намерят също със самостоятелна баня с душ с топла вода и сешоар. 24-часова рецепция персонал ще се радва да съдейства на гостите с багажно обслужване, пране / гладене и автомобили под наем. Danang Valencia Hotel се намира в модерна сграда в централната град Дананг. Стаите в този стилен и атрактивен интериор. Гостите могат също да имат достъп до безплатен Wi-Fi в цялата сграда. Транспорт до летище може да се уреди с доплащане. Имотът също осигурява безплатен паркинг за тези, които управляват. Valencia Hotel Danang е идеалното място, от което можете екскурзии в Da Nang.

Хотелът не е далеч от центъра на града: само 16.2 km от него, а то обикновено отнема около 41 минути, за да стигнете до летището. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Valencia Hotel Danang предлага безупречно обслужване и необходимите удобства, за приятен престой. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг някои от съоръженията, които отличават Hotel Danang Валенсия от останалите хотели в града са само. Valencia Hotel Danang е дом на 43 спални. Всички те са обзаведени с вкус и много дори да осигурят такива удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик.

Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Valencia Hotel се помещава в модерна сграда в сърцето на Дананг. Стаите са обзаведени луксозно. Гостите ползват безплатен достъп до WiFi в целия имот. Модерните стаи са оборудвани с климатик, мини-хладилник и машина за кафе / чай. Вие също така ще намерите самостоятелна баня с душ с топла вода и сешоар. Персоналът на 24-часовата рецепция ще се радваме да ви помогнем с съхранение на багаж, коли под наем и перални / гладене. Летищен трансфер може да бъде организиран срещу допълнително заплащане. Имотът предоставя безплатни места за тези, които карам за паркиране. Гостите могат да се насладят както на местно, виетнамски и международни ястия в ресторанта на място..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   valencia hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192767
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031