Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 10:20 - Danang Van Son Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 324 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:47


 Han Market са достъпни в рамките на 3.2 km, а на ЮНЕСКО на световното културно наследство на Хой Ан Античен град е на 28 км. Облицовани с плочки подове и отопление съоръжение, климатизирани стаи са обзаведени с гардероб, минибар и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Стаите разполагат със самостоятелна баня, оборудвана с душ и безплатни тоалетни принадлежности. Лесен за туристическо бюро Персоналът на най-Van Son Hotel може да помогне с билетни услуги и организиране на пътувания.

Гостите могат да наемат велосипед или кола да разгледате района, а за съхранение на багаж, пране и трансферни услуги са на разположение при поискване. 
Danang Van Son Hotel е удобно разположен в рамките на 10 минути път с автомобил от международно летище Da Nang и Гара Da Nang. Той предлага безплатен паркинг и безплатен Wi-Fi достъп в целия хотел. Хотелът се намира само на 5 минути пеша до My Ке бряг и на 5 минути път с кола до Rong Bridge.

Удобно разположен в Да Нанг, Van Son Hotel Danang е идеалното място, от което можете да този оживен град. Само на 2 км от летището, от толкова много лесно да се стигне до този 3-звезден хотел на летището. Като Рай за почивка и релаксация, хотелът предлага общо подновяване обмисля многобройните забележителности на града като например My Ке Beach, Dragon Bridge, South River Bridge.

Предлагащ превъзходно обслужване и множество съвременни удобства, Van Son Hotel Danang се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. Безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24 часа рум сервиз, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части са само част от съоръженията, които отличават Van Son Hotel Danang от останалите хотели в града. Хотелът е много внимателен към съоръженията, оборудвани за постигане на най-комфортно и удобно. В някои стаи, гостите могат да намерят безжичен интернет достъп (безплатен), безжичен интернет достъп, събуждане по телефона, сешоар, климатик. Освен това в хотела можете предлага развлекателни дейности гарантират, че винаги се интересувал от време на празниците.

Van Son Hotel Danang е идеално място за туристи, търсещи удобството и комфорта в Дананг. Само на 5 минути, които имате до летище Дананг, молове и увеселителни паркове, хотели Van Son е отличен избор на клиента. Van Son идват с пълна гости е удобно място, за да се полюбувате на красивата река Хан люлка моста, Туан Phuoc Bridge миг светлините магическа нощ и Dragon Bridge величествена гордост на хората от град Да Нанг. Ще усетите красотата на интериорни удобства и отдадена служба с ентусиазъм и професионален екип от служители. Работа с 24-часова рецепция, хотелът е удобно разположен в рамките на 10 минути път с автомобил от международно летище Da Nang и Гара Da Nang. Той предлага безплатен паркинг и безплатен Wi-Fi достъп в целия хотел. Облицовани с плочки подове и отопление съоръжение, климатизирани стаи са обзаведени с гардероб, минибар и телевизор с плосък екран с кабелни канали.

Стаите разполагат със самостоятелна баня, оборудвана с душ и безплатни тоалетни принадлежности. Лесен за туристическо бюро Персоналът на най-Van Son Hotel може да помогне с билетни услуги и организиране на пътувания. Гостите могат да наемат велосипед или кола да разгледате района, а за съхранение на багаж, пране и трансферни услуги са на разположение при поискване. Жилища с ресторант, гостите имат вкусни виетнамски и западни ястия на място. Специални диетични менюта могат да се получат при поискване и румсървис опция е налична..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   van son hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193251
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930