Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 11:56 - Danang Duc Anh Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 235 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:54


 В Duc Anh Hotel Da Nang, безупречно обслужване и оборудване ч Front създаден най-комфортния престой. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като безплатен Wi-Fi интернет във всички стаи, 24-часова рецепция, съхранение на багаж, Wi-Fi връзка в общите части, паркинг. 36 стаи общо ет.9 ви дава топло и удобно като у дома си. Тези модерни устройства като безжичен интернет достъп (безплатен), безжичен интернет достъп, събуждане по телефона, сешоар, климатик и разполагат в някои от стаите. Независимо дали сте фен на фитнеса или просто искате да се отпуснете след натоварен работен ден, вие ще се чувствате комфортно, когато се използва развлекателни съоръжения, такива като гмуркане, риболов, слънчеви бани. Duc Anh Hotel Da Nang е добър избор за всички посетители на Дананг, предлагайки им релаксираща атмосфера и комфорт. Duc Anh Hotel е разположен на 100 метра от популярния My Ке бряг. Независимо дали сте турист или бизнес пътуване, Danang Duc Anh Hotel е чудесен избор да останат, докато в град Дананг. Намира се в намиращи се само на 5 км от центъра на града, клиентите ще получат най-доброто настаняване да се насладите на интересни и популярни дейности тук. Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до най-известните забележителности на града като например Бак My An Beach, My Ке Beach, Dragon Bridge. Безплатен Wi-Fi достъп е на разположение в целия имот, а паркирането е условие, без заплащане. Хотелът е удобно на 10 минути път с автомобил от международно летище Da Nang и Ngu Hanh Син мрамор Mountains. Гара Da Nang е достъпен и с 10 минути с кола. Снабдени с подова настилка от теракота, климатизирани стаи са оборудвани с гардероб, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия, минибар и кът за сядане. Стаите са с изглед към морето и разполагат със самостоятелен санитарен възел, предлагащ топла / студена душ и безплатни тоалетни принадлежности. В Duc Anh Hotel, гостите могат да наемат кола, за да проучи околността, докато туристическото бюро може да помогне с билетни услуги и разглеждане на забележителностите. A безплатна карта на града се предоставят при поискване. Място за багаж, обмяна на валута и перални услуги също са на разположение. Това плаж Ке слънчев вятър, е плаващ в небето планински речни облаци Ba Na, грандиозно Мрамор планина с тайнствени пещери ... Duc Anh Hotel се намира в позицията, в непосредствена близост до красивия My Ке Beach красивите, клиентът е само на 5 минути пеша до плажа. Също така от летището или гарата само за 15 минути с кола от хотела, удобни за разглеждане на забележителности, пазаруване, хранене вашите хотели в Дананг и близките населени места. Луксозните стаи в хотел, ВИП & апартамента с изглед към морето, панорамна гледка към далечните клиентите ще се възхищават на красотата на Son Tra полуостров и девствената природа на града.

Хотели Германия Англия горди с удобни съоръжения, модерно оборудване. Гара Da Nang е достъпен и с 10 минути с кола. Работа с 24-часова рецепция, Duc Anh Hotel е разположен на 100 метра от популярния My Ке бряг. Безплатен Wi-Fi достъп е на разположение в целия имот, а паркирането е условие, без заплащане. Снабдени с подова настилка от теракота, климатизирани стаи са оборудвани с гардероб, телевизор с плосък екран с кабелна телевизия, минибар и кът за сядане. Стаите са с изглед към морето и разполагат със самостоятелен санитарен възел, предлагащ топла / студена душ и безплатни тоалетни принадлежности.

В Duc Anh Hotel, гостите могат да наемат кола, за да проучи околността, докато туристическото бюро може да помогне с билетни услуги и разглеждане на забележителностите. A безплатна карта на града се предоставят при поискване. Място за багаж, обмяна на валута и перални услуги също са на разположение. Жилища с ресторант, гостите могат да опитат вкусна селекция от виетнамски и международни ястия. Алтернативно, разнообразие от местни сергии храна са на разположение в близост в рамките на 10 минути пеша..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   duc anh hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192752
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031