Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 12:11 - Danang Golden Star Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 434 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:12


 В Gold Star Hotel прави всичко възможно гостите да се почувстват удобно. За да направите това, хотелът предоставя най-добрите услуги и удобства. Подбор на съоръжения от най-висока класа като трансфер до летището, паркинг, екскурзии, пералня, пералня може да се ползва в хотела. Насладете се на висококачествени удобства по време на престоя си тук. Някои стаи включват душ, климатик, мини бар, телевизор с LCD / плазмен екран, събуждане, при условие да помогне на гостите да релаксирате след дългия ден. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Gold Star Hotel е идеално място за туристи, търсещи чар, комфорт и удобство в Da Nang престой. Предлагането на качествени места за настаняване в ресторанти, разглеждане на забележителности, пазаруване зона на Da Nang, Danang Golden Star Hotel е популярна пикап на пътуващите бизнес и отдих. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Golden Star Hotel, разположен в близост до My Ке бряг, плаж, гласуван от списание Forbes като един от 6-красивата в света. Golden звезда е луксозен хотел, идеален за вас, приятели и семейството си. Намира се в блок 30B2 12 Phan Liem Da Nang. Той е перфектният хотел за да изпитате отлично обслужване, комфортна и релаксираща настаняване придружени с международните стандарти за клас и местните цени. Golden Star Hotel е 3-звезден хотел международен стандарт на 10 етажна сграда, състояща се от 45 проветриво луксозни и модерни стаи, оборудвани хармонично оформена с азиатски и европейски влияние ... Това е елегантен шлюз на спокойно място море, с прекрасен изглед към Son Tra Peninsular, място, където да се отпуснете и да се вземат в сутрешния изгрева над огромния океан ... Golden Star Hotel е само на кратко разстояние до много исторически места, като древния град Хой Ан, My Son светилището и зашеметяващите Ba Na хълмовете заедно с много други забележителности, където можете да изпитат виетнамски култура, история и гостоприемство.

В допълнение към тази Golden звезда също така разполага с ресторант, предлагащ разнообразие от вкусни менюта ", заедно с конферентна зала в състояние да улесни до 100 гости всички с намерението и ангажимента да обслужва нуждите на нашите клиенти. Golden Star Гостите на хотела имат възможност да просто да се отпуснете или да участват в много активни спортни и развлекателни дейности, като плажен волейбол, плажен футбол, уиндсърфинг и плуване, времето през която пътувате, туризъм или просто работят, Golden звезда служители са винаги с вас , Golden Star Hotel често предлагат промоционални отстъпки и преференциални цени за лоялни клиенти, ние също така предоставя летищен трансфер при заявка, Golden звезда се ангажира да доставя щастие и благополучие на всички нашите уважаеми гости ....

Golden Star Hotel предлага настаняване в Да Нанг. Гостите могат да се насладят на ресторанта на място. Free WiFi е на разположение в целия хотел и безплатен частен паркинг е достъпен на място. Всяка стая разполага с телевизор. Някои стаи разполагат с изглед към морето или града. Стаите са със самостоятелен санитарен възел. Екстрите включват чехли и сешоар. Има 24-часова рецепция на имота. My An Beach е 1.8 км от Golden Star Hotel, докато Cham Museum е 2,4 километра. Международното летище Da Nang е на 5 километра от хотела..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   golden star hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193229
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930