Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 12:09 - Danang Saigon Tourane Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 254 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:54


 Вземате ли слаби възможности за избор включват отдадат на масаж с релаксация, или салон в сауната. Хотелът предлага автомобили под наем и да резервира билети. Той също така разполага с туристическо бюро, за да помогне на гостите да организират пътуване. Saigon Restaurant сервира европейски и азиатски ястия, е отворен за целия ден за хранене. Гостите могат да посетят Хоа Lan Ресторант - 1 Други заведения за хранене. Комплект с изглед към историческия река Хан, Saigon Tourane Hotel се намира точно в центъра на град Дананг.

Хотелът е удобно разположен само на три километра от летището и прави добра база, за да започне да проучва много забележителности на града, включително и Хой Ан Античен град, My Son Holly Land, и мрамор Mountains. Климатизирани стаи в 
Danang Saigon Tourane Hotel модерен интериор и големи прозорци от пода до тавана. Всички стаи са оборудвани с плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия и минибар. Душ с топла вода и тоалетни принадлежности са налични в самостоятелен санитарен възел. Стаите в хотела са обзаведени с вкус и са пълни с всички основни удобства, за да ви осигури комфортен престой.

За автентична виетнамска кухня, ресторантът на хотела предлага местни и международни ястия. Туристи и бизнес посетители ще намерят удобно място и качествено обслужване на Saigon Tourane Hotel перфектно допълнение към тяхното пътуване до този очарователен град. Saigon Tourane Hotel се намира точно в центъра на града, с изглед към романтичния река Хан, хотелът е надежден място на взискателните пътници за пътуване, бизнес и търговия ... в град Дананг. Само на 7 минути път с кола от международното летище и жп гара, Saigontourane хотел осигурява лесен достъп до административния център, търговски център и такива на туристически атракции в Централна. Saigon Tourane Hotel е изграден с модерна архитектура, на 5 етажа и 82 стандартни стаи. От 5-ти етаж, гостите могат да се видят цяла Da Nang City и напълно оборудвана, голям хотел паркинга. Гостите могат да се пеша от хотела, за да Bach Dang улица в рамките на няколко минути. Saigon Tourane Hotel Da Nang е най-добрият хотел 3 звезди.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   saigon tourane hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192764
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031