Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 12:10 - Danang Sao Minh Star Light Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 296 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:54


 Някои стаи разполагат с хидромасажна вана. В ресторанта се сервира ежедневна закуска на бюфет и азиатски ястия, както и Западна. Комплексът предлага изхранване в стаята тук. Гостите могат да стигнат бара да се насладите на разнообразни алкохолни напитки и безалкохолни. Star Light има съоръжения като бизнес център и туристическо бюро. Danang Sao Minh Star Light Hotel само трябва да карам 10 минути до Международно летище Da Nang и на 20 минути от полуостров Son Tra както и Linh Унг Пагода. The климатизирана стая с кът за сядане, гардероб, телевизор със сателитна телевизия с плосък екран и личен сейф. Има и чай / кафе и минибар.

Персоналът на 24-часовата рецепция може да предостави на гостите си услуги за съхранение на багаж, превозни средства под наем или трансфер до летището. Хотели с безплатен паркинг на място. В Сао Minh Business Hotel е открит през декември 2010, която принадлежи към Sao Minh Инвест АД. Хотелът разполага с 9 етажа с 50 стаи, инсталирани с висок клас удобства. Ресторант със 100 места е на 8-ия етаж предлага много стандартна закуска на шведска маса, обяд и вечеря, както и от този сайт ще ви предложим една много красива гледка Danang Град: Източно море, Son Tra полуостров и Бана Hills. Освен, че нашата заседателна зала с капацитет до 100 места с модерно оборудване, за да отговарят на различни изисквания и строги от нашите клиенти обещава да ви донесе много успешна конференция или курс за обучение.

Star Light Hotel (Sao Minh Hotel) се намира в района на Дананг Bay на Da Nang. Само 0.6 Km от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. Също така в близост до Hospital са C, Храм Као Дай, Le Дуан Street. Star Light Hotel (Sao Minh Hotel) също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Да Нанг. Хотелът предлага достъп до широк спектър от услуги, включително безплатен Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум-сервиз, Wi-Fi връзка в общите части, паркиране на автомобилите на гостите. Стъпка в една от 42 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, джакузи, стаи за непушачи, които могат да бъдат намерени в някои от стаите. Star Light хотел се намира точно в центъра на град Дананг City. От хотела гостите могат да стигнат пеша до много ресторанти, танцови зали, развлекателни центрове в близост, или гостите имат ходене по известната крайречни разходки улица на Дананг City, където красивите мостове на река Хан и Туан Phuoc са винаги гордостта на гражданите Дананг. Sao Minh Star Light Hotel разполага с 42 стаи, 8 етажа, един ресторант от 100 места на 8-ия етаж, където гостите могат да се насладят на най-добър изглед на планинската верига на име "Mighty Бана Хълма на". Star Light Hotel също така разполага със зала за срещи с капацитет 100 места и оборудване, предвидено за 3 звезди International стандарта. С опитен персонал на хотела ние винаги ви поздравявам с красива усмивка и предлагат най-добрите услуги на гостите. Sao Minh Star Light Hotel Da Nang е най-добрата 3-звезден хотел с намаления.


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   sao minh star light hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192750
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031