Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2015 12:13 - Danang Viven Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 236 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:21


 Международното летище Da Nang също е на 15 минути път с кола от удобно. My Ке Beach, красив и известен, е 300 m. Климатизираните стаи тук имат кът за сядане, гардероб, минибар и плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия.

Самостоятелните бани са оборудвани с душ и безплатни тоалетни принадлежности. ViVen Hotel разполага с 24-часова рецепция осигурява безопасна и може да помогне с услуги за съхранение на багаж, пране и за издаване на билети. 
Danang viven Hotel е само на 10 минути пеша и Pham Ван Донг бряг 100 m. Хотелът разполага с Wi-Fi интернет е безплатен в целия помещенията и безплатен паркинг. Хотелът се намира на централния градски Da Nang е само 10 минути път с кола. Транспорт до летище може да се уреди с доплащане. Е предвидено и велосипеди под наем, за тези, които искат да изследват околностите.

Центърът на града е само на 4.00 Km, а до летището се стига за около 10 минути. Този модерен хотел се намира в непосредствена близост до популярни забележителности на града като например My Ке бряг, река Хан Swing Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс. Съоръженията и услугите предлагани в Hotel Danang Viven гарантират Вашия приятен престой. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има екскурзии, велосипеди под наем, зала за пушачи, безплатен Wi-Fi във всички стаи, Wi-Fi връзка в общите части. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства. Много от стаите дори предлагат бюро, сателитна / кабелна телевизия, хладилник, сешоар, душ, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви.

Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в Viven Hotel Danang. Viven Hotel Da Nang е идеалното място, от което можете екскурзии в Da Nang. Определете 4км от вълнението на града, този 3-звезден хотел с отлично местоположение и осигурява достъп до най-големите забележителности на града. Рай за почивка и релаксация, Viven Hotel Danang ще предложи общо подновяване само на няколко крачки от многобройните забележителности на града. В Viven Hotel Danang, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Гостите на хотела могат да ползват Wi-Fi в паркинг, асансьор пране / химическо чистене общите части, екскурзии,,. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства като сателитна / кабелна телевизия, вана, телевизор с LCD / плазмен екран, душ, достъп до интернет, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Освен това, множество развлекателни предложения Hotel Viven можете да се много да се направи по време на престоя Ви..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   viven hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193231
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930