Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 12:13 - Danang Maple Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 233 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:27


 С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. В Maple Hotel Da Nang, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Гостите на хотела могат безплатно Wi-Fi във всички стаи, 24-часова рецепция, 24-часов рум сервиз, експресно настаняване / напускане, съхранение на багаж. Стандартът на хотела е съобразен с най-високите изисквания за комфорт и удобство.

В някои от стаите, гостите могат да намерят достъп до интернет - безжичен (безплатен), достъп до интернет - безжично, събуждане, стаи за непушачи, климатик. 
Danang Maple Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Da Nang. Вълнуващият център на града е само на 1.5 километра. През деня можете да се насладите на отпускащата атмосфера на спа центъра, детска площадка, градина, водни спортове (моторизирани). Хотелът е модерно крайморски 1.7 км само от Han River Bridge. Можете да посетите музея Чам, разположен 2.3 km и My An плаж, 3.4 km начин. Стаите са светли, просторни и напълно климатизирани. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел с душ с топла вода. Има и телевизор с кабелна телевизия, мини хладилник и удобен кът за сядане.

24-часова рецепция с удоволствие ще Ви съдейства с транспорт и коли под наем. Персоналът на туристическото бюро може да организира дейността на различни водни спортове, включително гмуркане с шнорхел и гмуркане. Гостите могат да се насладят и подмладяващ спа процедури и масажи традиция тук. Maple Hotel Danang е Boutique, разположен в центъра на град Дананг, се намира на брега на My Ке (един от шестте най-красивите плажове по списание Fobes анкета), само на няколко крачки, туристите да се потопят в чисто синьо море. С невероятна атмосфера море - Voii гостоприемно място от очакваното. Те правят Da Nang стане Maple дава опита на крайбрежната екстериорни и интериорни Maple Hotel Danang е полиран до съвършенство, лукс и уют. , Този модерен хотел на първа линия е само на 1.7 km от Song Хан Bridge.

Стаите в Maple Hotel са светли, просторни и напълно климатизирани. Всяка стая е оборудвана със самостоятелен санитарен възел с участието на душове с топла вода. Те също имат телевизор с кабелна телевизия, мини-хладилник и удобен кът за сядане. А 24-часова рецепция с удоволствие ще Ви помогне с трансферни услуги и коли под наем. Персоналът на туристическото бюро може да организира за различни водни спортове, включително гмуркане дейности и гмуркане. Можете също така да се насладите на подмладяващи спа процедури и масажи традиционни на място. Ресторантът в къщата на шведска маса ще служи възхитителен разпространение на местните виетнамски и международни ястия..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   maple hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193248
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930