Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 12:17 - Danang Nhu Minh Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:30


 Nhu Minh City Hotel New York се намира на около 35 km. Той предлага летищен трансфер услуги и коли под наем и велосипеди за гостите, които искат да разгледат района. Стаите за гости са оборудвани с климатик и удобен кът за сядане. Те също идват с кабелни канали TV екран, минибар и баня с тоалетни принадлежности и безплатна самостоятелна баня. При посещение Дананг, вие ще се почувствате като у дома си в хотел Както Ming Da Nang, където отлично качество и внимателно обслужване. Danang Nhu Minh Hotel се намира само на 1 километър в радиус от международното летище Дананг и на 400 метра от плажа Pham Ван Донг. Той предлага безплатни Wi-Fi и луксозни стаи с модерна баня. Пиенето на вода и други напитки се предлагат безплатно дневно.

С разположени 1.0 км от центъра на града и на 3.5 km от летището, този 3-звезден хотел привлича много посетители всяка година. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до туристическите атракции на града известен. Предлагайки на гостите висококачествени услуги и широка гама от модерни съоръжения, хотели Nhu Minh Danang се ангажира да гарантира, че вашият престой е възможно най-комфортно. За удобството и комфорта на гостите, хотелът разполага с химическо чистене, екскурзии, паркинг, пералня, инструкции за персонала. Атмосферата на Hotel Danang Nhu Minh е отразена светлина във всяка стая. филми в хотела, безжичен интернет достъп, безжичен интернет достъп (безплатен), всекидневник, вана някои устройства, които можете да използвате, и да се чувстват комфортно в този хотел.

Освен това в хотела можете предлага развлекателни дейности гарантират, че винаги се интересувал от време на празниците. Независимо дали сте дошли, за да се отпуснете, да Nhu Minh Hotel Danang е отличен избор за Вашия престой в Дананг. Nhu Minh Hotel е създадена и въведена в експлоатация юни 12/2012. Хотелът разполага с 73 стаи, от които 50 единични стаи (единични 1m8) 23 двойни стаи (спалня 1m4) модерна техника и пълни с луксозни удобства, излизане мат пространство структура, елегантни и много удобни, уютни, тези услуги е пълен с водещ внимателен услуга, грижовна, ентусиазирани, гостоприемни и учтиви на NhuminhHotel ще създаде комфортна веднъж ви спаси в това.

За да назовем само няколко от съоръженията на хотела има паркинг, паркиране на автомобилите, заседателни зали, рум сървис, бизнес център. В допълнение, всяка стая ще намерите висококачествени удобства като достъп до интернет, хладилник, душ, климатик, отделни душ и вана, за да удовлетвори и най-изискания вкус. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в Nhu Minh Hotel Danang..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   nhu minh hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193148
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930