Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 12:12 - Danang Port Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:24


 Добавянето на още повече жалбата е фактът, че списание Forbes обявен Da Nang една от 6-те най-красивите плажове в света, характеризираща се с безупречен участъци от плажове с бял пясък, курортът предлага идилична на брега на океана, с прекрасен изглед към изток Sea. Da Nang Port се намира по протежение на брега, в рамките на 2 минути пеша от известния My Ке бряг. Той предлага 24-часова рецепция, безплатен паркинг и Wi-Fi интернет е безплатен в целия имот. Хотелът се намира на 2 километра е Dragon мост и река Хан мост. Marble Mountain, Ga Da Nang и международното летище Da Nang са в радиус от 5 километра от хотела. Хой Ан световното културно наследство на ЮНЕСКО, е 30 km. Климатизирани стаи са с подова настилка от теракота, килер, с плосък екран с кабелна телевизия, минибар и кът за сядане. Danang Port Hotel е семеен хотел, разположен на живописно крайбрежие централната Виетнам. Едно семейство живее в Германия взе почивка, за да Da Nang и веднага се влюбва в красотата и чудото на града. След времето си там, те знаеха, че трябва да направя нещо, за да помогне на другите да имат същия незабравимо преживяване те са имали, ако не и една по-добра. Машина за чай / кафе са монтирани в стаите. Баня с душ и тоалетни принадлежности безплатно.

Da Nang Port Hotel разполага с бизнес център и туристическо бюро, което може да помогне при организирането на туристически дейности и за пътуване. Пране и химическо чистене / гладене и транспорт до летището може да бъде организиран срещу допълнително заплащане. Удобно разположен в My Ке Beach, Дананг Port Hotel е идеалното място, от което можете екскурзии в Дананг. Оттук гостите имат лесен достъп до красотата на града жив във всеки ъгъл. С основните забележителности на града като например My Ке Beach, South River Bridge, Dragon Bridge близо, посетителите на хотела са много доволни от местоположението на този хотел. Danang Port Hotel, отличните много съоръжения ще направят престоя ви незабравим в Дананг.

Докато подало в този чудесен хотел, гостите могат да се насладят на екскурзии, 24-часова рецепция, пране и гладене, конферентен център, обслужване по стаите. Изживейте качествени съоръжения Premium за продължителността на престоя си на. Някои от стаите са оборудвани с LCD / плазмен екран, безплатна минерална вода, сешоар, климатик, безжичен интернет достъп (безплатен), за да Ви помогнат да релаксирате след дългия ден. Освен това в хотела можете предлага развлекателни дейности гарантират, че винаги се интересувал от време на празниците. Открийте интригуващата комбинация от едно професионално обслужване и широка гама от функции в Дананг Port Hotel.

Само 4 km от центъра на града, стратегическото местоположение на луксозен хотел гарантира на гостите може бързо и лесно да стигнат до много местни атракции. Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Danang Port Hotel. Гостите на хотела могат да ползват Wi-Fi в общите части, асансьор, ресторант, семейна стая, магазини. Стъпка в една от 50 уютни стаи и избяга от стреса на деня с широка гама от удобства като достъп до интернет, климатик, стаи за непушачи, хладилник, вана. Освен това, от множество предложения на хотела Port можете да много да се направи по време на престоя Ви..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   port hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192755
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031