Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2015 11:51 - Danang Da Thanh Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 330 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:32


 Услуги като стая пране, Интернет достъп, мотоциклети под наем, както и резервации за туристически обиколки също са достъпни за удобство на гостите. Моля въведете вашите предпочитани дати и нашия онлайн формуляр за резервация представя направите резервация в VN Da Thanh Hotel. Разположен срещу Lang стадион Chi, хотели Giany осигури бюджет за настаняване с безплатен Wi-Fi, от международното летище Da Nang е на 1,5 километра благоприятно. Тя разполага с един ресторант и предлага велосипеди под наем. Bai Но и Ngu Hanh Son Giany 5 км от хотела. Danang Da Thanh Hotel се намира срещу Lang стадион Chi и е на около километър и половина от международното летище Da Nang. Забележителност в близост включват My Ке Beach, Bai Rang и мрамор Mountains. Този имот предлага разнообразие от комфортни стаи, оборудвани с всички от първа необходимост.

От хотела до град Хой Ан е на 30 минути път с кола. Климатизираните стаи са оборудвани с минибар и кабелна телевизия. Те също така разполагат с работно бюро и сейф. The собствена баня разполага с душ топла / студена и сешоар. Giany Hotel организира екскурзии до световно културно наследство, като Хой Ан и My Son. Той предвижда също перални услуги и факс / копие. Giany Hotel разположен в Le Дуан Street, противоположна на Lang стадион Chi, той ще ви отведе на около 1,5 км от международното летище Da Nang. Giany Hotel е recorgnized като 3-звездния стандарт.

Луксозната хотела уникален е проектиран модерно, luxeryly и просторни паркинг, включително 42 просторни стаи с добре обзаведени съоръжения като иска да донесе жизненост зелено и тихо в съня всеки посетител. Разположено в динамичен икономическото развитие в Midland и в точка на икономически регион на регион Коридор, Da Nang търговия - административен център плюс ... плюс, който ще ви осигури добра дестинация за да осигури на посетителите на най-полезно за почивка, а също и да предизвика по-вълнуващо вдъхновение за организират екскурзии за посетители, като например: пазаруване в града, плувен сутрин или в следобедните часове на My Ке плаж или Marine екотуризъм турне, за да Bai Но, Bai Rang (петKm), Ba Na-Suoi Mo (30 километра), величествени планини от мрамор (6km), за да се насладите на чист въздух, а посетителите също идват на юг за посещение на Хой Ан, My Son културното наследство в света и т.н..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   da thanh hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193265
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930