Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2015 11:40 - Grand Sunrise Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 210 Коментари: 0 Гласове:
0



South River 2 километра от хотела, а международното летище Da Nang е на 5 километра. Marble Mountain е в рамките на 7.1 километра от хотела. Цели стаи тук са оборудвани с климатик, прозорец, телевизор с плосък екран и минибар. Самостоятелният санитарен възел с душ, тоалетни принадлежности и лични безплатни чехли. Grand Sunrise Hotel в Danang предлага луксозни стаи с модерни произведения на изкуството и безплатен Wi-Fi. Той разполага с 600 m Ке плаж и а ла карт ресторант. Grand Hotel Sunrise Phuoc My Market е само на 50 м. Някои от стаите с изглед към морето или планината. С забележителности туристи искат и се чувстват Дананг, Da Nang Grand Hotel Sunrise е перфектният избор.

Само 15.5 km от центъра на града, красива местоположение на хотела гарантира на клиентите могат да посетят туристическите атракции бързо и лесно. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до туристическите атракции на града известен. Възползвайте се от богатството на ненадминатите услуги и удобства в Дананг. 24-часова рецепция, Wi-Fi в паркинг рум сървис общите части,,, семейна стая някои от съоръженията, които отличават Sunrise Hotel Da Nang Grand от останалите хотели в града са само.

Гостите могат да избират от 35 стаи и атмосфера на голямо спокойствие. Освен това в хотела можете предлага развлекателни дейности гарантират, че винаги се интересувал от време на празниците. Когато намерите комфортно настаняване и удобства в Дананг, направи пътуването до Grand Hotel Sunrise Da Nang. Grand Sunrise е мирна, очарователна в привилегировано място в крайбрежния град Дананг. Тук можете просто да отнеме по-малко от 3 минути за разходка до известния плаж My Ке, и 10 минути в колата да се движи от международното летище Дананг до хотела.

Grand Sunrise между пресечните точки на атрактивните туристически дестинации като Ba Na, древния град Хой Ан, Обединения институт за Cham, и т.н. В допълнение към свободата да се потопят в дълбоките сини води на My Ке Beach - една от 10- плажове планета (Forbes), посетителите имат възможност да получите вкус на известния мост на Дананг, особено Dragon Bridge и Трън Thi Ly Bridge. Grand Hotel Sunrise е спокоен и очарователен с отлично местоположение в крайбрежния град Дананг.

Тук можете просто да вземе по-малко от 3 минути пеша до известния плаж My Ке, и на 10 минути от автомобили да се движат от международното летище Da Nang до хотела. Grand Hotel Sunrise Da Nang е разположена между кръстовищата на атрактивните туристически дестинации като Ba Na, Хой Ан, Обединен институт Cham и др Проектиран от намесата на стила между азиатски и европейски архитектурен алтернатива, Grand Hotel Sunrise се счита идеален за туристи в Da Nang. С лозунга "Преодолей какво да очакваме", ние винаги се стремим да осигурим и ти отговарят с модерни съоръжения, както и учтив не отдих, един топ проветриво..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   grand sunrise hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193146
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930