Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2015 06:39 - Danang Royal Family Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:45


 Royal Family Hotel Da Nang също така предлага много съоръжения, които ще направят престоя ви незабравим в Дананг. Гостите на хотела могат да се насладят функции на място като безплатен Wi-Fi интернет във всички стаи, 24-часова рецепция, 24 часа рум сервиз, настаняване / напускане, съхранение на багаж. Гостите могат да избират 46 стаи и атмосфера на голямо спокойствие. Списък от съоръжения за отдих е достъпен в хотела, включително гмуркане, масаж. Royal Family Hotel Da Nang е идеално място за туристи, търсещи удобството и комфорта в Дананг. Хотелът е само на 2. Идеални за забавление и релаксация, Danang Royal Family Hotel се намира в My Ке Beach площ от град Дананг. Просто вълнението от центъра на града е на около 1 км. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до туристическите атракции на града известен. 1 km река Хан Bridge и 2.3 км от Cham Museum. My An Beach е на 2,7 км, докато с кола на 5 км от международното летище Da Nang. Климатизирани стаи, оборудвани с теракот, работно бюро, гардероб, електрическа кана, минибар и кабелна / сателитна телевизор с плосък екран.

Самостоятелната баня разполага с душ, сешоар и лични вещи хигиена безплатни. В Royal Family Hotel, приятелски настроен персонал може да съдейства на гостите да организират багаж сервиз, пране и пуснати / летище. A разнообразие от вкусни местни ястия се сервират в ресторанта Royal Family Hotel е луксозен хотелски комплекс е разположен на участък от My Ке Beach - една от шестте най-красивите плажове на планетата от списание Forbes. Само на няколко минути пеша до морето - готини вълни с бели пясъчни участъци привличат в очите на пътешественика. Радвайки се на комуникативно място, Royal Family Hotel, който се намира на улица Vo Van Kiet свърже с центъра на града от Da Nang Rong мост само на 5 минути с кола. Разстояние от Royal Family Hotel до международното летище Da Nang е на 3 километра, така че пътуващите със сигурност ще бъдат спести времето за пътуване. Тя работи с 24-часова рецепция и предлага безплатен паркинг на място.

Хотелът е само на 2.1 km от Song Хан Bridge и 2.3 км от Cham Museum. My An Beach е 2,7 километра, а международното летище Da Nang е достъпен с 5 км път с кола. Снабдени с подова настилка от теракота, климатизирани стаи разполагат с бюро, гардероб, електрическа кана, минибар и телевизор с плосък екран с кабелна / сателитна телевизия. Самостоятелен санитарен възел с душ идва съоръжение, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. В Royal Family Hotel, любезният персонал може да съдейства на гостите с съхранение на багаж, перални услуги и споразумения за летищен трансфер..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   royal family hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 192766
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031