Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2015 06:36 - Danang Seventeen Saloon Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 221 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:35


 Хотелът разполага с асансьор до всички стаи. Климатизираните стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран, персонален сейф и минибар. Някои от стаите са с изглед към река Хан. Самостоятелните бани са оборудвани с вана или душ. Seventeen Saloon Hotel Danang Beach 1 km, на 2 км от жп гара Da Nang и Marble 3.5 km. Международното летище Da Nang можете да намерите в 3 км. Разположен на магистрала Модернизация в Da Nang City, Danang Seventeen Saloon Hotel е интересна комбинация от западните елементи Cowboy. Той предлага безплатен Wi-Fi, 24-часова рецепция и безплатен паркинг. Seventeen Saloon Bar с изглед към река Хан, докато стаята услуга се предоставя от 24 часа. York са в рамките на 22 км от хотела, а Hue Цитаделата, е 100 km. Удобно разположен в река Хан, Seventeen Saloon Hotel Danang е идеалното място, от което можете екскурзии в Da Nang.

Само 1.00 Km от центъра на града, стратегическото местоположение на хотела гарантира на гостите могат бързо и лесно да достигнат до много местни атракции. За тези от вас, които искат да се подвизава се, река Хан Люлки Bridge, Индокитай Ривърсайд Тауърс, Хан Local Market са само част от достъпни за посетители ще харесат. В Seventeen Saloon Hotel Danang, отличното обслужване и широка гама удобства допринасят за Вашия незабравим престой. Този хотел предлага множество удобства, за да задоволи и най-изискания вкус. Хотелът разполага с 66 стилно обзаведени стаи за гости, много от които включват достъп до интернет - безжичен (безплатен), стаи за непушачи, климатик, мини бар, сешоар. Освен това, от множество предложения за хотела можете да се много да се направи по време на престоя Ви. С идеално местоположение и несравними удобства, Hotel Danang Seventeen Saloon хитове на място в много отношения. Seventeen Saloon Hotel се намира в сърцето на град Дананг, по поречието на река Хан.

The Seventeen Saloon Hotel Danang е с дизайн френски стил с уникална луксозна но запазва каубой стил характерен за American West. Нашият луксозен хотел разполага с международен стандарт рейтинг рейтинг 3-звезден, с 66 модерно обзаведени стаи, за да отговарят на нуждите на всички гости. Гостите Seventeen Saloon на хотел могат да се възползват комфорт, тихи релаксиращи моменти, чудесна храна и забавления в Bar Seventeen Saloon. Скоро към Seventeen Saloon Hotel Дананг, посетителите да изпитат комфорта на Тексас седан, докато се наслаждавате на местните специалитети от различни региони на Виетнам. Европейските и азиатските кухни им също, подготвени от група от професионални готвачи на хотела. Седемнадесет ресторант Saloon услуги включват кафе, закуска, linch, вечеря и конференции..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   seventeen saloon hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193287
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930