Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2015 06:35 - Danang Tourane Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 226 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 08:35


 3 km радиус от река Хан мост и на 2,5 километра от My An Beach. Центърът на града е само на 3 km. Настаняване тук с участието декор Виетнам черта. Стаите са оборудвани с мини бар, електрическа кана и самостоятелна баня с душ с топла вода. Danang Tourane Hotel радва на удобно местоположение само на международното летище Дананг е на 5 километра. My Ке Beach е само на няколко крачки от красивите, хотелът разполага с открит басейн и предлага безплатен Wi-Fi. Хотелът се намира в центъра се намира само на 2. Всички стаи са с климатик охлажда. Само на три километра от международното летище Da Nang, Tourane Hotel е идеално разположен в един от най-красивите плажове в района.

В популярния град Дананг, хотелът е в близост до много от най-известните забележителности на града, включително и Музеят Чампа и много известни варовикови хълмове на Marble Mountain. Хотелът предлага модерни помещения за настаняване с 82 просторни стаи с участието на голяма баня и основни удобства като климатик, сателитна телевизия, както и напълно зареден мини бар. The Tourane Hotel се помещава отличен ресторант, който сервира местни виетнамски ястия, както и западни.

Хотелът предлага на гостите използването на голям плувен басейн, тенис и бадминтон съдилища, както и много релаксираща здравен център пълна със спа и сауна. Хотели Tourane намира във вътрешността на плажа My Ке - плаж в списанието Fobles гласува за най-красивата планета. Хотели Tourane беше и е идеална дестинация за круизни туристи в Central - скъпи Виетнам. 2-звезден стандарт, включително 07 вили поредна прекрасна голяма градина сайта на пет хиляди квадратни метра, хотели Touane включва 40 стаи са модернизирани и нови алтернативни през януари 4/2014 със съоръжения оборудване превъзходно. Салонът ще бъде място на мир Tourane за вас, вашето семейство ...

да се чувстват и да споделят щастието. Tourane Hotel е идеално разположен в центъра на град Дананг, в близост до търговски център и основните туристически атракции. Това отнема 15 минути от международното летище Дананг и на 45 минути от древния град Хой Ан да Tourane Hotel Danang. Хотелът е в близост до много от най-известните забележителности на града, включително Музеят Чампа и много известни варовикови хълмове на Marble Mountain. Хотелът Tourane Danang предлага модерно настаняване с 82 просторни стаи за гости с участието на голяма баня и основни удобства като климатик, сателитна телевизия и напълно зареден мини бар. The Tourane Hotel се помещава отличен ресторант, който serevs местните виетнамски ястия, както и западните любими и хотелът предлага и гостите на използването на голям плувен басейн, тенис и бадминтон съдилища и много релаксираща здравен център пълни със спа и сауна..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   tourane hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193275
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930