Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 12:06 - Danang Bamboo Green Riverside Hotel
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:49


 Самостоятелна баня с вана, душ, сешоар и тоалетни принадлежности безплатно. В Bamboo Green Hotel Riverside, гостите могат да посетят любезен персонал за помощ с услуги за съхранение на багаж, пране и трансфер до летището. Хотелът предлага сауна, масажни услуги и слънчева тераса.

Bamboo Green Hotel Riverside се радва на командващ позиция в ресторанти, пазаруване, разглеждане на забележителности център на Da Nang. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С удобното си местоположение хотелът предлага лесен достъп до всички градски забележителности, трябва да се видят. Съоръженията и услугите предлагани на всички съществени приятен престой Bamboo Green Hotel Riverside. Намира се на удобно място в Дананг, 
Danang Bamboo Green Riverside Hotel разполага с 24-часова рецепция и предлага комфортни стаи с безплатен Wi-Fi. Той разполага с хидромасажна вана и безплатен паркинг на място.

С изглед към града или реката, климатизирани стаи с дървени подове, гардероб, кът за сядане, минибар и телевизор с плосък екран с кабелни канали. Гостите на хотела могат да ползват Wi-Fi връзка в общите части, трансфер до летището, заседателни зали, велосипеди под наем, 24-часов рум-сервиз. Атмосферата на Bamboo Green Hotel Riverside се усеща във всяка стая. бюро, мини бар, интернет достъп - безжична (безплатен), сателитна / кабелна телевизия, хладилник са само някои от съоръженията, които могат да бъдат намерени в целия имот. Фитнес център, парна баня, масаж на хотела, сауна са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. Bamboo Green Hotel Riverside е идеално място за туристи Da Nang, защото предлага спокойствие и безпроблемен престой. Bamboo Green хотел е проектиран в модерна архитектура, разположен в сърцето на разглеждане на забележителности, развлечения, пазаруване Дананг, а хотелът е на Министерството на културата, спорта и туризма, за да се признае срещне Устойчиво Label Туризъм медиите Lotus Green - Level 3 март 4/2013 , Така лесно ще разпознае разположението на хотела се намира срещу катедралата на града, построен от французите през 1923 г. и само на 10 минути пеша можете да посетите паркове Скулптура Museum Чампа, които запазили уникални артефакти от културата Cham, Института за Далечния Изток (Франция) намери хотелски nam1915.

Tu отнема само няколко минути можете да имате една разходка по бреговете на реката мечтите Хан, където всяка година градът е домакин на Международен конкурс Fireworks te.Va от международното летище или от жп гара Da Nang, с 10 минути сте пристигнали Таксиметрови хотели .. Бъдете внимателни, все пак - има три Bamboo Зелени хотели в Дананг, и хотелски резервации агенции ги смесват безразборно. Харесваме Ривърсайд заради добрите си гледка към река Хан. На 32 стаи са светли и атрактивни и имат всички основни съоръжения. Мебели е лек и модерен, и леглата са удобни. Някои от стаите са изправени пред тераси с прекрасна панорама на реката. Ресторантът е виетнамски стил, основно с метална рамка-столове и маси, и съчетава виетнамски и международни ястия. Освен това има и малко кафене на партера срещу рецепцията..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   bamboo green riverside hotel,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193270
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930