Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2015 12:40 - Danang Bien Dong Resort
Автор: danang Категория: Туризъм   
Прочетен: 445 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 31.12.2015 06:55


 Bien Dong Resort предлага безупречно обслужване и необходимите удобства, за приятен престой. Гостите на хотела могат да ползват пералня румсървиз, зала за пушачи, паркинг, / банкетна зала, Wi-Fi връзка в общите части. Атмосферата на Bien Dong Resort се усеща във всяка стая. достъп до интернет - LAN (безплатен), балкон / тераса, хладилник, достъп до интернет - безжично, душ са само част от съоръженията на ваше разположение. През деня можете да се насладите на отпускащата атмосфера на частен плаж, басейн (за деца), градина, водни спортове (моторизирани), водни спортове (немоторизирани). Условия от центъра Danang Sea седем км източно от източния курорт, разположен на полуостров Тра Son има прекрасно местоположение, в предната част на огромното синьо море, облегалка на Тра планина Son има богата екосистема. Danang Bien Dong Resort осигурява най-резултатен място за вас да си вземе почивка от натоварения си ден. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи.

За тези от вас, които искат да се подвизава се, Бай Но Туризъм Zone, Туан Phuoc Bridge, река Хан Swing Bridge са само някои от най-достъпни за посетители ще харесат. От високо на зимен курорт с изглед към морето Морски прегърне в сърцето си, като малко домашен любимец. Предната част е фин златист пясък писти по крайбрежието. 09 ваканционни вили (с 32 напълно оборудвани стаи) и 2 плувни басейна са построени на брега на морето, около горските дървета в близост до плажа, в същото време, че посетителите да се насладят на колоритен характер от много различни призма. Aquarium - е как гостите сравнения огромни коралови рифове, пълни с най-различни цветове, които красят оживения със стотици различни видове риби, и търси нагоре можете да видите редици на сцени птици канят всеки от гнездене гнездят на скалите. Природата е направила това място странно очарование.

Риболовът е едно от удоволствията за гостите с много страст и търпение. Bien Dong Resort е идеалното място, от което можете да този оживен град. Оттук гостите имат лесен достъп до всичко, което този оживен град може да предложи. С главните забележителности на града като Бай Но Туризъм Zone, Туан Phuoc Bridge, река Хан Люлки Bridge в непосредствена близост до, посетителите на хотела просто ще харесат разположението му. Bien Dong Resort също така предлага много съоръжения за обогатяване на Вашия престой в Дананг. За да назовем само няколко от съоръженията на хотела, има паркинг, пералня / химическо чистене, обслужване по стаите, портиер, стая за пушачи. Bien Dong Resort е дом на 32 стаи, които са обзаведени с вкус да предоставят удобства като климатик, сателитна / кабелна телевизия, безжичен интернет достъп, хладилник, телевизор. Басейнът на Bien Dong курорта, водни спортове (моторизирани), водни спортове (немоторизирани), частен плаж, градина са идеално място за релакс и отмора след напрегнат ден. Каквато и да е причината за посещението на Дананг, на Bien Dong Resort е идеалното място за една вълнуваща почивка далеч и вълнуващо..


източник: www.hotels-in-vietnam.com


Тагове:   Vietnam,   da nang,   bien dong resort,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: danang
Категория: Туризъм
Прочетен: 193207
Постинги: 153
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930